Почетак
Традиционални семинар на Златибору

У организацији Студентског парламента Правног факултета и студентске организације "Удружење и Унија" одржан традиционални семинар на Златибору. Овогодишња тема семинара била је "Трговина наркотицима и оружјем - актуелни облици организованог криминала". 

Детаљније...
 
Свечано потписан Споразум о сарадњи између Правног факултета и Вишег суда у Крагујевцу

Свечано потписан Споразум о сарадњи између Правног факултета и Вишег суда у Крагујевцу са конкретним договорима. Споразум су потписали декан, проф. др Драган Вујисић и председница Вишег суда, судија Весна Миловановић.

Детаљније...
 
Свечана додела сертификата

Свечана додела сертификата студентима смера Унутрашњи послови и безбедност који су успешно завршили курс самоодбране и техника за основно деловање полицијских службеника.

Детаљније...
 
САРАДЊА СА ВИШИМ СУДОМ У КРАГУЈЕВЦУ

Припреме за реализацију практичне наставе у другом семестру за студенте Правног факултета у Крагујевцу. Састанак са представницима Вишег суда у Крагујевцу протекао у радној атмосфери. Договорени конкретни облици сарадње и потписивање Споразума о сарадњи за 07. 02. 2022. године.

Детаљније...
 
Стипендија Универзитета Александри Секулић, најбољој студенткињи

Александри Секулић, најбољој студенткињи IV године основних академских студија Правног факултета (просечна оцена током студија 9,83) уручена је стипендија Универзитета у Крагујевцу на Светосавској академији.

Александра Секулић

Детаљније...
 
Дијалог посвећен референдуму о уставним променама у области правосуђа

У организацији Министарства за људска и мањинска права и друштвени дијалог у амфитеатру Правног факултета одржан дијалог посвећен референдуму о уставним променама у области правосуђа.

Дијалог посвећен референдуму

Модератор: Министарка Гордана Чомић

Детаљније...
 
<< Почетак < Претходна 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Следећа > Крај >>

Резултати 71 - 77 of 361