Основни подаци о Правном факултету
E-IndeksE-Indeks
QR код
Почетак
Проф. др Ненад Ђурђевић добио највише признање УМСС

Проф. др Ненад Ђурђевић добио највише признање, златну медаљу, Удружења за медицину спорта Србије  

Проф. др Ненаду Ђурђевићу, редовном професору Правног факултета у Крагујевцу, уручено је на Четвртом конгресу медицине спорта и спортских наука, на коме је од 22. до 24. септембра 2010. године учествовао са поднетим рефератом, највише признање Удружења за медицину спорта Србије – златна медаља.

Детаљније...
 
Предавање Председника Републике Српске
У петак, 14. маја 2010. године са почетком у 11 часова у амфитеатру Правног факултета у Крагујевцу је одржао предавање на тему "Уставно-правни положај Републике Српске и Босне и Херцеговине" Председник Републике Српске, академик проф. др Рајко Кузмановић.
Детаљније...
 
Предавање о међународној полицијској сарадњи
У четвртак 20. маја 2010. год. са почетком у 11 часова на Факултету (у семинар сали) одржано је предавање на тему: “Међународна сарадња у сузбијању високотехнолошког криминалитета”.
Детаљније...
 
Гостовање Омбудсмана г. Саше Јанковића
Предавање на тему "Стање у области заштите људских права у Србији" је одржао г-дин Саша Јанковић, Заштитник права грађана.
Детаљније...
 
VI мајско саветовање
Научно-наставно веће Правног факултета у Крагујевцу донело је Одлуку да Институт за правне и друштвене науке организује међународни научни скуп "Либерализам и заштита конкуренције". Скуп је одржан на Правном факултету у Крагујевцу 4-5 маја 2010. године.
Детаљније...
 
Посета Патријарху Српском г. Иринеју

Ректор Универзитета у Крагујевцу проф. др Слободан Арсенијевић и Декан Правног факултета у Крагујевцу проф. др Предраг Стојановић посетили 23. априла 2010. Патријарха Српског г. Иринеја и оградили се од неодговорних поступака асистената мр Зорана Чворовића и мр Соње Спасојевић.

Детаљније...
 
Предавање "Изборно право у Европи и САД"
Др Јуриј Топлак, доцент на Правном факултету Универзитета у Марибору и експерт Савета Европе за изборну проблематику, одржао је 27.04.2010. године предавање студентима Правног факултета у Крагујевцу на тему "Изборно право у Европи и САД".
Детаљније...
 
<< Почетак < Претходна 31 32 33 34 35 36 37 38 Следећа > Крај >>

Резултати 239 - 245 of 266