Почетак
VI мајско саветовање Штампај
Научно-наставно веће Правног факултета у Крагујевцу донело је Одлуку да Институт за правне и друштвене науке организује међународни научни скуп "Либерализам и заштита конкуренције". Скуп је одржан на Правном факултету у Крагујевцу 4-5 маја 2010. године.
Детаљније...
 
Посета Патријарху Српском г. Иринеју Штампај

Ректор Универзитета у Крагујевцу проф. др Слободан Арсенијевић и Декан Правног факултета у Крагујевцу проф. др Предраг Стојановић посетили 23. априла 2010. Патријарха Српског г. Иринеја и оградили се од неодговорних поступака асистената мр Зорана Чворовића и мр Соње Спасојевић.

Детаљније...
 
Предавање "Изборно право у Европи и САД" Штампај
Др Јуриј Топлак, доцент на Правном факултету Универзитета у Марибору и експерт Савета Европе за изборну проблематику, одржао је 27.04.2010. године предавање студентима Правног факултета у Крагујевцу на тему "Изборно право у Европи и САД".
Детаљније...
 
Округли сто у Подгорици Штампај
Проф. др Ненад Ђурђевић, редовни професор Правног факултета у Крагујевцу учествовао је по позиву са рефератом на међународном Округлом научном столу: „Реституција одузете имовине цркава и верских заједница у Црној Гори“.
Детаљније...
 
Промоција књига на Правном факултету у Крагујевцу Штампај
Дана 21. априла 2010. године у Библиотеци Правног факултета у Крагујевцу, са почетком у 17. часова одржана је промиција књига аутора Проф. Др Драгана Батавељића, ДР Данијеле Хорнер и Мр Анке Војводић.
Детаљније...
 
<< Почетак < Претходна 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 Следећа > Крај >>

Резултати 186 - 190 of 209