QR код
Почетак arrow Наставно особље arrow Избори сарадника
Поправни колоквијум из наставног предмета Увод у право
Обавештења за студенте

Поправни колоквијум из наставног предмета Увод у право ће бити одржан у суботу, 29. фебруара 2020 године у 10 сати у сали Б 115. Право изласка на поправни колоквијум имају они студенти који немају положена сва три ослобађајућа колоквијума. То обухвата и оне који нису положили ниједан од прва три колоквијума, или нису положили први , односно, други колоквијум.
Студенти који желе да раде колоквијум треба да се пријаве код сарадника у настави Андрије Поповића (лично у кабинету А211 или на e- mail: Ова адреса је заштићена од робота. Потребан вам је Јава-скрипта да би сте је видели. ), и то најкасније до петка 28. фебруара 2020 године. 

 
УВОДНЕ ВЕЖБЕ ИЗ НАСТАВНОГ ПРЕДМЕТА ПОРОДИЧНО ПРАВО
Обавештења за студенте

Уводне вежбе из наставног предмета Породично право за све студенте друге године основних академских студија одржаће се у четвртак, 27.02.2020. у амфитеатру, са почетком у 13 часова.

 
Предавања и вежбе из наставног предмета Заштита људских права
Обавештења за студенте

Обавештавају се студенти треће године основних академских студија- смер унутрашњи послови и безбедност да ће се предавања и вежбе из наставног предмета Заштита људских права одржавати четвртком, и то у следећим терминима:

  • предавања: 9:20- 11:00 сати, сала А5;
  • вежбе: 11:15- 12:00 сати, сала А2.
 
УВОДНИ ЧАС ВЕЖБИ ИЗ НАСТАВНОГ ПРЕДМЕТА НАСЛЕДНО ПРАВО
Обавештења за студенте

Уводни час вежби из предмета Наследно право за све студенте основних академских студија биће одржан у среду, 26.02.2020. године у 12 часова, у амфитеатру Факултета.

 
Обавештење
Обавештења за студенте

Обавештавају се студенти основних академских студија да су у обавези да се изјасне о томе из којих изборних предмета ће слушати наставу и полагати испите, у  летњем семестру школске 2019/2020 године. 
Анкетни листићи могу се преузети на шалтерима Студентске службе.

 
Обавештење за студенте прве године
Обавештења за студенте
Обавештавају се студенти прве године основних академских студија да је потребно да активирају своје корисничке налоге на студентском порталу „Е-индекс”. 
Преко овог портала врши се пријава испита и уплата рата за школарину. 
Студенти који још увек нису доставили важеће мејл адресе или нису примили мејл са активационим подацима потребно је да се јаве у Студентску службу.
 
Конкурс за стипендирану мобилност студената у сврху праксе у оквиру Еразмус+ програма
Обавештења за студенте

Универзитет у Крагујевцу је објавио први конкурс за мобилност у новом статусу Србије као програмске земље, и то: Конкурс за стипендирану мобилност студената у сврху праксе у оквиру Еразмус+ програма.

Конкурс је објављен на сајту Универзитета у Крагујевцу: http://kg.ac.rs/vest.php?vest_je=2448

 
КОНКУРС ЗА УЧЕШЋЕ У ПРОГРАМУ ЦЕНТРА ЗА КЛИНИЧКО ОБРАЗОВАЊЕ СТУДЕНАТА - ПРАВНА КЛИНИКА
Обавештења за студенте

ПРАВНИ ФАКУЛТЕТ УНИВЕРЗИТЕТА У КРАГУЈЕВЦУ 
објављује конкурс за учешће у програму 
ЦЕНТРА ЗА КЛИНИЧКО ОБРАЗОВАЊЕ СТУДЕНАТА - ПРАВНА КЛИНИКА

Правни факултет Универзитета у Крагујевцу позива студенте треће и четврте године основних академских студија да се пријаве за обуку и рад на Правној клиници. Ове године, биће организоване две клинике

  • ПРАВНА КЛИНИКА ЗА ОБЛИГАЦИОНЕ ОДНОСЕ
  • ПРАВНА КЛИНИКА ЗА РАДНО, СОЦИЈАЛНО И УПРАВНО ПРАВО
Детаљније...
 
<< Почетак < Претходна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следећа > Крај >>

Резултати 1 - 9 of 101