QR код
Почетак arrow Наставно особље arrow Избори сарадника
Сузбијање високотехнолошког криминалитета
Обавештења за студенте
У оквиру наставе из Криминалистике у среду 23. 5. 2012. одржано је предавање на тему Сузбијање високотехнолошког криминалитета. Предавали су припадници МУПа Србије и Криминалистичко полицијске академије који се баве том проблематиком.
Детаљније...
 
Предавање полицијског експерта из Немачке
Обавештења за студенте
Предавање експерта немачке полиције за пожаре и експлозије Frank D. Stolt-а, одржано је у четвртак 26. 4. 2012. на тему "Криминалистички рад истраживања пожара".
Детаљније...
 
Рад криминалистичке полиције на разјашњавању силовања
Обавештења за студенте

У оквиру предавања из наставног предмета Криминалистика, припадници ПУ Крагујевац су 18. априла 2012. године студентима Правног факултета у Крагујевцу одржали предавање на тему "Рад криминалистичке полиције на разјашњавању силовања".

Детаљније...
 
Предавање "Поступак за признање жига"
Обавештења за студенте

У петак 30. марта 2012. године је у семинар сали Правног факултета у Крагујевцу одржано предавање на тему Поступак за признање жига. Предавање је одржала Биљана Ремовић, саветник у одељењу за жигове Завода за интелектуалну својину Р. Србије.

Детаљније...
 
Ректор универзитета поздравио радну акцију
Обавештења за студенте

Ректор универзитета проф. др Слободан Арсенијевић, посетио је 28. марта Правни факултет у Крагујевцу и поздравио радну акцију коју су спровели Асоцијација и Унија у сарадњи са управом Правног факултета.

Детаљније...
 
Предавање "Актуелна питања развоја полиције и савремени аспекти борбе против криминалитета као глобалне антисоцијалне појаве"
Обавештења за студенте

У склопу обележавања четрдесет година постојања Правног факултета у Крагујевцу, у понедељак, 19.03.2012. године, професор Дилип К. Дас одржао је предавање за студенте Правног факултета у Крагујевцу: "Актуелна питања развоја полиције и савремени аспекти борбе против криминалитета као глобалне антисоцијалне појаве".

Детаљније...
 
Предавање проф. др Wolfgang Roorbach-a
Обавештења за студенте

Дана 29. децембра 2011. године, са почетком у 10:00 часова, у семинар сали биће одржано предавање за студенте 4. године, на тему: 1. Уговор о осигурању; 2. Осигуравајућа друштва.

Предавање ће одржати проф. др Wolfgang Roorbach из Беча, који је редовни професор на неколико универзитета у Аустрији, Немачкој и Србији.

 
Свечано уручење диплома 27. децембра 2011. године
Обавештења за студенте
Свечаност уручења диплома студентима који су завршили четворогодишње студије на Правном факултету у Крагујевцу је одржана 27. децембра 2011. године у 13 часова у Амфитеатру Правног факултета.
Детаљније...
 
"Сретењске беседе", такмичење у говорништву
Обавештења за студенте

У оквиру прославе 40 година Правног Факултета Универзитета у Крагујевцу биће одржано такмичење у говорништву, под називом: Сретењске беседе.

Задата тема је: Fiat iustitia pereat mundus Нек се примени правда макар пропао свет, и слободна тема.

Пријава кандидата је до 27.12.2011. у просторијама Студентског Парламента.

Детаљније...
 
<< Почетак < Претходна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следећа > Крај >>

Резултати 82 - 90 of 108