Ректор универзитета поздравио радну акцију
Обавештења за студенте

Ректор универзитета проф. др Слободан Арсенијевић, посетио је 28. марта Правни факултет у Крагујевцу и поздравио радну акцију коју су спровели Асоцијација и Унија у сарадњи са управом Правног факултета.

Детаљније...
 
Предавање "Актуелна питања развоја полиције и савремени аспекти борбе против криминалитета као глобалне антисоцијалне појаве"
Обавештења за студенте

У склопу обележавања четрдесет година постојања Правног факултета у Крагујевцу, у понедељак, 19.03.2012. године, професор Дилип К. Дас одржао је предавање за студенте Правног факултета у Крагујевцу: "Актуелна питања развоја полиције и савремени аспекти борбе против криминалитета као глобалне антисоцијалне појаве".

Детаљније...
 
Предавање проф. др Wolfgang Roorbach-a
Обавештења за студенте

Дана 29. децембра 2011. године, са почетком у 10:00 часова, у семинар сали биће одржано предавање за студенте 4. године, на тему: 1. Уговор о осигурању; 2. Осигуравајућа друштва.

Предавање ће одржати проф. др Wolfgang Roorbach из Беча, који је редовни професор на неколико универзитета у Аустрији, Немачкој и Србији.

 
Свечано уручење диплома 27. децембра 2011. године
Обавештења за студенте
Свечаност уручења диплома студентима који су завршили четворогодишње студије на Правном факултету у Крагујевцу је одржана 27. децембра 2011. године у 13 часова у Амфитеатру Правног факултета.
Детаљније...
 
"Сретењске беседе", такмичење у говорништву
Обавештења за студенте

У оквиру прославе 40 година Правног Факултета Универзитета у Крагујевцу биће одржано такмичење у говорништву, под називом: Сретењске беседе.

Задата тема је: Fiat iustitia pereat mundus Нек се примени правда макар пропао свет, и слободна тема.

Пријава кандидата је до 27.12.2011. у просторијама Студентског Парламента.

Детаљније...
 
''BIMUN 2012'' – ОБРАЗОВАЊЕ ЗА СВЕТ ДИПЛОМАТИЈЕ !
Обавештења за студенте

Поштоване колеге,

Удружење за Уједињене нације Србије припрема девету међународну студентску конференцију „БЕОГРАДСКИ МЕЂУНАРОДНИ МОДЕЛ УЈЕДИЊЕНИХ НАЦИЈА – BIMUN 2012“, која ће се одржати у Београду од 15. до 18. марта 2012. године. На скупу ће учествовати студенти друштвених наука из целог света.

Детаљније...
 
Гостовање проф. др Дениса Соломона
Обавештења за студенте

Професор Грађанског, Међународног приватног и Упоредног права проф. др Денис Соломон, са Правног факултета Универзитета у Пасау, одржао је предавање под називом „Принудни прописи у уговорном праву са елементима иностраности”.

Предавање је одржано 13. априла 2011. године.

Детаљније...
 
Oслобађањe плаћања дела школарине студената из Краљева
Обавештења за студенте

На основу својих овлашћења и препоруке Министарства просвете, а одлучујући о појединачним молбама студената, декан Правног факултета у Крагујевцу донео је Одлуку о ослобађању плаћања дела школарине за студенте наведене у Одлуци:

 
"Римљани и Грци - далеки суседи"
Обавештења за студенте
У оквиру предавања из предмета Римско право, у понедељак 06. 12. 2010. године, проф. др Обрад Станојевић одржао је предавање на тему „Римљани и Грци - далеки суседи”
Детаљније...
 
<< Почетак < Претходна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следећа > Крај >>

Резултати 82 - 90 of 104