QR код
Почетак arrow Наставно особље arrow Избори сарадника
Предавање проф. др Милана Влатковића
Обавештења за студенте

У уторак 24. децембра 2013. године, у семинар сали Факултета, студентима треће године у оквиру реализације наставног процеса из предмета Управно право, предавање на тему: "Управни надзор у правном систему Републике Србије" одржао је проф. др Милан Влатковић, шеф Групе за припрему Закона о управној инспекцији.

Детаљније...
 
Предавање проф. др Сретена Југовића
Обавештења за студенте

У уторак 10. децембра 2013. године, у семинар сали Факултета, студентима треће године у оквиру реализације наставног процеса из предмета Управно право предавање је одржао проф. др Сретен Југовић, ванредни професор Криминалистичко-полицијске академије, на тему: "Управна овлашћења полиције".

Детаљније...
 
Предавање г-дина Вука Цуцића
Обавештења за студенте

У уторак 03. децембра 2013. године, у оквиру реализације наставног процеса из предмета Управно право, студентима треће године предавање jе одржаo г-дин Вук Цуцић, посебни саветник Министра правде и државне управе и члан Радне групе за израду Закона о општем управном поступку, на тему: "Нека актуелна питања поводом доношења Закона о општем управном поступку".

Детаљније...
 
Предавање г-ђе Биљане Ремовић Димић
Обавештења за студенте

У среду, 20. новембра 2013. године, у сали Б 117 студентима четврте године предавање је одржала г-ђа Биљана Ремовић Димић, саветник у Едукативно информативном центру Завода за интелектуалну својину Републике Србије.

 
Апсолвентско вече студената Правног факултета
Обавештења за студенте

Фотографије са аполвентске вечери студената Правног факултета у Крагујевцу:

Детаљније...
 
ГЕНЕРАЦИЈА 2013 - Јутарњи програм РТС
Обавештења за студенте

Генерација 2013Задовољство нам је да Вам представимо пројекат Јутарњег програма Радио-телевизије Србије – ГЕНЕРАЦИЈА 2013. Реч је о мултимедијалном пројекту који је конципиран тако да путем друштвених мрежа Google plus и Facebook и извештајима у програму РТС-а, прати активности студената завршних година основних и мастер студија универзитета у Србији. О чему млади размишљају, чему се надају, шта их очекује по завршетку студија, како излазе на крај са уобичајеним студентским проблемима, какве су им перспективе у земљи, због чега маштају о усавршавању и запослењу у иностранству...

„Генерација 2013“ прати активности студената током ове академске године и пружа прилику да путем постова, видео записа, фотографија и др. представе своје идеје и планове, заједнички их реализују и тако покушају да остваре своје студентске снове.

Детаљније...
 
Предавање "Трговина људима"
Обавештења за студенте

20. марта 2013. године је у оквиру наставе из Криминалистике одржано предавање на тему "Трговина људима". Предавање је држао службеник ПУ Крагујевац.

Детаљније...
 
"Дани правника"
Обавештења за студенте

26, 27. и 28. новембра Студентски парламент Правног факултета у Крагујевцу организовао је по први пут “Дане правника”. Овај догађај организован је са циљем да кроз занимљива предавања, дискусије али и друге видове окупљања споји на једном месту бивше и садашње студенте и постане једном годишње окупљање свих оних којима наш Правни факултет заузима посебно место у срцу.

Детаљније...
 
<< Почетак < Претходна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следећа > Крај >>

Резултати 64 - 72 of 101