Предавање на тему: "Контрола управе од стране Заштитника грађана" Штампај
Обавештења за студенте

У оквиру реализације Плана рада на наставном предмету Управно право, др Марко Давинић, ванредни професор Правног факултета Универзитета у Београду, у уторак 23.01.2018. године, одржаo je студентима треће године предавање на тему: "Контрола управе од стране Заштитника грађана".

Детаљније...
 
О б а в е ш т е њ е Штампај
Обавештења за студенте

Обавештавају се студенти Правног факултета у Крагујевцу да је крајњи рок за исплату друге рате школарине и накнаде за обнову године 15. јануар 2018. године.

Како ће се од јануарског испитног рока пријава испита вршити електронским путем потребно је да студенти благовремено изврше своје обавезе, јер у противном неће моћи да приступе полагању испита.

Детаљније...
 
ОБАВЕШТЕЊЕ ЗА СТУДЕНТЕ ЗАВРШНЕ ГОДИНЕ ПРАВНОГ ФАКУЛТЕТА УНИВЕРЗИТЕТА У КРАГУЈЕВЦУ Штампај
Обавештења за студенте

Управни одбор фондације за стипендирање и подстицање напредовања најбољих студената, младих научних радника и уметника Универзитета у Крагујевцу упутио је ПОЗИВ факултетима у саставу Универзитета у Крагујевцу за достављање предлога за доделу стипендија најбољим студентима. Фондација ће доделити стипендију једном студенту завршне године Правног факултета у Крагујевцу, који испуњава одговарајуће услове.

У прилогу уз ово обавештење прилаже се позив Фондације који садржи услове под којима студенти факултета у саставу Универзитета у Крагујевцу могу бити кандидати за доделу стипендија.

Детаљније...
 
ЈАВНИ ЧАС РЕТОРИКЕ Штампај
Обавештења за студенте

У понедељак 25.12. са почетком у 11 часова у амфитеатру "Проф. др Живомир Ђорђевић" Правног факултета Универзитета у Крагујевцу, одржан је ЈАВНИ ЧАС РЕТОРИКЕ.

Детаљније...
 
ОБАВЕШТЕЊЕ ЗА СТУДЕНТЕ МАСТЕР СТУДИЈА Штампај
Обавештења за студенте

Предавања и вежбе из предмета Алтернативни начини решавања уговорноправних спорова од 06.12.2017. па надаље ће се одржавати средом са почетком у 16:30 часова у сали А2.

 
КОНКУРС ЗА УЧЕШЋЕ У ПРОГРАМУ ПРАВНА КЛИНИКА ЗА ЗАШТИТУ ОД ДИСКРИМИНАЦИЈЕ И ИМОВИНСКЕ ОДНОСЕ ПОРОДИЧНОГ ПРАВА Штампај
Обавештења за студенте

ПРАВНИ ФАКУЛТЕТ УНИВЕРЗИТЕТА У КРАГУЈЕВЦУ
објављује конкурс за учешће у програму
ПРАВНА КЛИНИКА ЗА ЗАШТИТУ ОД ДИСКРИМИНАЦИЈЕ И
ИМОВИНСКЕ ОДНОСЕ ПОРОДИЧНОГ ПРАВА

Детаљније...
 
<< Почетак < Претходна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следећа > Крај >>

Резултати 10 - 18 of 110