QR код
УПИС НОВЕ ГЕНЕРАЦИЈЕ СТУДЕНАТА МАСТЕР АКАДЕМСКИХ СТУДИЈА
Упис - мастер

кандидатa са коначне ранг листе у трећем уписном року:

Упис ће се обавити у периоду
од 06.11. до 07.11. 17.11. 2023.године од 9:00 до 15:00 часова

Детаљније...
 
ПРЕДАВАЊЕ "ОБРАЗОВАЊЕ ПРАВНИКА У СР НЕМАЧКОЈ"
Општа обавештења

У понедељак, 6. новембра 2023. године у 12:00 сати, у конференцијској сали Правног факултета Универзитета у Крагујевцу, предавање на тему "Образовање правника у СР Немачкој" је на српском језику одржао господин др Штефан Пирнер (Stefan Pürner), руководилац Немачке фондације за међународну правну сарадњу - IRZ (Сектор - Југоисточна Европа I) са седиштем у Бону. Др Штефан Пирнер је немачки правник са богатим вишедеценијским практичним и научним искуством које је стицао како у СР Немачкој, тако и у СФР Југославији, односно у Републици Србији и осталим државама западног Балкана.

 
ПОСЕТЕ ПАЛАТИ ПРАВДЕ И ПРИСУСТВО СУЂЕЊИМА
Општа обавештења

У склопу Споразума о сарадњи закључених између Правног факултета и Основног суда у Крагујевцу, Вишег суда у Крагујевцу и Апелационог суда у Крагујевцу студенти четврте године основних академских студија (општег смера и смера унутрашњи послови и безбедност) у оквиру наставних активности на предмету Грађанско процесно право присуствоваће суђењима у грађанској материји. Посете су и део тежње да се студенти упознају са радом ових судова и да кроз практичне наставне активности стекну додатна знања и вештине.

 
Вежбе из предмета Грађанско процесно право
Обавештења за студенте

Обавештавају се студенти четврте године Основних академских студија да ће се вежбе из предмета Грађанско процесно право од среде 01.11.2023. одржавати у учионици А 101, по следећем распореду:

  • 1. група: студенти са бројем индекса до 56/2020 
  • 2. група: студенти са бројем индекса од 57/2020 до 115/2020 
  • 3. група: остали студенти и студенти смера Унутрашњи послови и безбедност
 
Настава из предмета Судска медицина и предмета Правна медицина
Обавештења за студенте

Обавештавају се студенти да ће настава из предмета Судска медицина и предмета Правна медицина почети 03.11.2023. године према распореду предавања који се налази на сајту.

 
Бруцошу уручен уређај за снимање и репродуковање звука
Општа обавештења

Савез слепих Србије, организација у Крагујевцу у сарадњи са Правним факултетом Универзитета у Крагујевцу данас су слепом студенту-бруцошу Ђорђу Полугићу уручили специјализован уређај за снимање и репродуковање аудио материјала који ће му омогућити да снима предавања и касније их преслушава и на тај начин олакша студирање. Уређај је прилагођен слепим лицима и има аудитивну подршку као и велику могућност меморијског складиштења.

Детаљније...
 
КОНКУРС ЗА УЧЕШЋЕ У ПРОГРАМУ ЦЕНТРА ЗА КЛИНИЧКО ОБРАЗОВАЊЕ СТУДЕНАТА - ПРАВНА КЛИНИКА ЗА УПРАВНО ПРАВО
Обавештења за студенте
ПРАВНИ ФАКУЛТЕТ УНИВЕРЗИТЕТА У КРАГУЈЕВЦУ
објављује конкурс за учешће у програму
ЦЕНТРА ЗА КЛИНИЧКО ОБРАЗОВАЊЕ СТУДЕНАТА - ПРАВНА
КЛИНИКА ЗА УПРАВНО ПРАВО
Детаљније...
 
<< Почетак < Претходна 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Следећа > Крај >>

Резултати 91 - 99 of 652