QR код
Учешће делегације Правног факултета на Шестом међународном симпозијуму о екологији и еколошким проблемима
Међународна сарадња

На позив Хумболт фондације делегација Правног факултета у Крагујевцу је од 17. до 20. новембра 2011. године учествовала у раду "Шестог међународног симпозијума о екологији и еколошким проблемима" који је одржан у Републици Турској у Анталији, граду Манавгату. На овом међународном скупу Правни факултет су представљали проф.др.Предраг Стојановић, Декан Правног факултета у Крагујевцу и асистент Милан Рапајић са заједничким коауторским радом ( аутори проф.др.Невенка Бачанин, проф.др.Предраг Стојановић и асистент Милан Рапајић) под називом: " Еколошко право и новине у еколошком законодавству Србије".

Детаљније...
 
''BIMUN 2012'' – ОБРАЗОВАЊЕ ЗА СВЕТ ДИПЛОМАТИЈЕ !
Обавештења за студенте

Поштоване колеге,

Удружење за Уједињене нације Србије припрема девету међународну студентску конференцију „БЕОГРАДСКИ МЕЂУНАРОДНИ МОДЕЛ УЈЕДИЊЕНИХ НАЦИЈА – BIMUN 2012“, која ће се одржати у Београду од 15. до 18. марта 2012. године. На скупу ће учествовати студенти друштвених наука из целог света.

Детаљније...
 
Проф. др Ненад Ђурђевић учествовао као експерт-известилац на Округлом столу који је организовала Европска комисија против расизма и нетолеранције
Општа обавештења

Проф. др Ненад Ђурђевић учестовао је по позиву 16. новембра 2011. на Округлом столу који је у Београду у „Палати Србија“ организовала Европска комисија против расизма и нетолеранције Савета Европе (ЕКРИ), уз подршку Заштитника грађана Републике Србије и Повереника за заштиту равноправности Републике Србије.

Детаљније...
 
Проф. др Ненад Ђурђевић именован за председника Сталног спортског арбитражног суда
Општа обавештења

Управни одбор Спортског савеза Србије именовао је проф. др Ненада Ђурђевића за првог председника Сталног спортског арбитражног суда при Спортском савезу Србије, у складу са новим Законом о спорту, на четворогодишњи период.

Детаљније...
 
Преминуо проф. др Обрад Станојевић
Општа обавештења

Дугогодишњи професор римског права београдског Правног факултета, али и Правног факултета у Крагујевцу, др Обрад Станојевић преминуо је 23. новембра 2011. године у Београду, после краће и тешке болести.

Детаљније...
 
Међународни пројекат Future of social Sciences and Humanitities
Међународна сарадња

Правни факултет Универзитета у Крагујевцу укључен је у међународни пројекат: EU FPY: Future of social Sciences and Humanitities, чији је носилац Anglia Ruskin Law School, Anglia Ruskin Univesity, Cambridge.

Детаљније...
 
Међународна конференција о спортском праву у Сплиту
Међународна сарадња
Проф. др Ненад Ђурђевић учествовао на Међународној конференцији о спортском праву у Сплиту.

Проф. др Ненад Ђурђевић присустовао је 4. новембра 2011. године на позив Правног факултета Свеучилишта у Сплиту, уз многобројне госте (председник Хрватског олимпијског одбора, председник Жупанијског суда и др.) свечаном почетку  Последипломских специјалистичких студија из шпортског права. Проф. Ђурђевић био је, иначе, један од међународних рецензената за увођење тих специјалистичких студија на Правном факултету у Сплиту.

Детаљније...
 
Свечаност почетка школске године 2011/2012.
Општа обавештења

Свечаним пријемом у амфитеатру Правног факултета у Крагујевцу, одржаним 3. октобра 2011. године, обележен је почетак академске године.

Детаљније...
 
Одлука ННВ број 1370/12 од 06.06.2011.
Општа обавештења

Наставно научно веће Правног факултета у Крагујевцу, на седници одржаној 06.06.2011, донело је следећу одлуку:

 
<< Почетак < Претходна 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 Следећа > Крај >>

Резултати 370 - 378 of 450