QR код
Предавање Томе Филе 23.11.2009.
Обавештења за студенте
Предавање уваженог адвоката Томе Филе је одржано у амфитеатру "Проф. др Живомир Ђорђевић" дана 23.11.2009. године са почетком у 12ч у организацији Студентске асоцијације Правног факултета.
Детаљније...
 
Свечана додела диплома 9. октобра 2009.
Обавештења за студенте

9. октобра 2009. године на Правном факултету у Крагујевцу је одржана свечаност доделе диплома. Још једном честитамо дипломираним студентима успешан завршетак студија и желимо им пуно успеха у даљем стручном и професионалном раду и стручном усавршавању.

Фотографије свечаности можете видети у наставку ове вести.

Детаљније...
 
Једномесечни пробни приступ са факултета научним база
Општа обавештења

Обавештавамо вас да нам је Oxford University Press одобрио једномесечни приступ следећим базама:

1. Oxford Scholarship Online (http://www.oxfordscholarship.com/),
2. Max Planck Encyclopedia of Public International Law (http://www.mpepil.com/) и
3. Oxford Reports on International Law (http://www.oxfordlawreports.com/)

почев од 01.09.2009. године.

 
Акредитовани сви студијски програми
Општа обавештења

Комисија за акредитацију и проверу квалитета је издала уверења о акредитацији свих студијских програма, усклађених са Законом о високом образовању и Болоњском декларацијом, који ће се изводити на Правном факултету у Крагујевцу.

Детаљније...
 
Студенти Правног факултета на Веселом спусту 2009.
Општа обавештења
Туристичко спортска манифестација ВЕСЕЛИ СПУСТ традиционално се одржава од 1990. год. сваке последње недеље у јуну. Те прве године на Спусту је било око 150 људи, а данас се може наћи преко 10.000 домаћих и страних учесника. Спуст отпочиње од средњовековног града Маглича и наставља Ибром пуних 25 километара, са паузом у Матарушкој бањи.
Детаљније...
 
Генерални конзул Словеније одбранио магистарску тезу
Општа обавештења
Господин Јожеф Кечек, генерални конзул Републике Словеније у Србији, одбранио је на Правном факултету у Крагујевцу у четвртак, 04. јула 2009. године своју магистарску тезу под насловом: "Финансијскоправни оквири придруживања Републике Словеније и Републике Србије Европској унији".
 
Покренуте активности за избор Декана
Општа обавештења

Вршилац дужности Декана проф. др Предраг Стојановић донео је 06. јула 2009. године одлуку да се покрену припремне активности за избор Декана Правног факултета у Крагујевцу и затражио од шефова катедри да се катедре укључе у те активности и припреме за предлагање кандидата. Избор Декана треба да се, сходно одлуци Савета Правног факултета, обави у року од шест месеци од именовања вршиоца дужности Декана.

 
Именован вршилац дужности Декана
Општа обавештења
Савет Правног факултета у Крагујевцу именовао је на својој седници одржаној 02. јула 2009. године проф. др Предрага Стојановића за вршиоца дужности Декана факултета, након што је досадашњи Декан факултета проф. др Станко Бејатовић поднео оставку на ту функцију. В.Д. Декана је за продекана за наставу именовао доц. др Милана Палевића.
 
Предавање проф. др Дилип Даса - 17. јун 2009. године
Обавештења за студенте
Професор др Дилип Дас је 17. јуна 2009. године са почетком у 11 часова у семинар сали Правног факултета у Крагујевцу одржао предавање под називом: Нове светске тенденције у раду полиције и у области креирања безбедносне политике.
Детаљније...
 
<< Почетак < Претходна 41 42 43 44 45 Следећа > Крај >>

Резултати 379 - 387 of 401