QR код
Обука за руковање ватреним оружјем
Обавештења за студенте
Организација студената “Национална безбедност” у сарадњи са Војном индустријом Републике Србије и МУП-ом, организује обуку коришћења ватреног оружја-пиштоља. Информације: 065/817-6-333 Марко
 
Предавање "Изборно право у Европи и САД"
Општа обавештења
Др Јуриј Топлак, доцент на Правном факултету Универзитета у Марибору и експерт Савета Европе за изборну проблематику, одржао је 27.04.2010. године предавање студентима Правног факултета у Крагујевцу на тему "Изборно право у Европи и САД".
Детаљније...
 
Округли сто у Подгорици
Међународна сарадња
Проф. др Ненад Ђурђевић, редовни професор Правног факултета у Крагујевцу учествовао је по позиву са рефератом на међународном Округлом научном столу: „Реституција одузете имовине цркава и верских заједница у Црној Гори“.
Детаљније...
 
Посета Патријарху Српском г. Иринеју
Општа обавештења

Ректор Универзитета у Крагујевцу проф. др Слободан Арсенијевић и Декан Правног факултета у Крагујевцу проф. др Предраг Стојановић посетили 23. априла 2010. Патријарха Српског г. Иринеја и оградили се од неодговорних поступака асистената мр Зорана Чворовића и мр Соње Спасојевић.

Детаљније...
 
Промоција књига на Правном факултету у Крагујевцу
Општа обавештења
Дана 21. априла 2010. године у Библиотеци Правног факултета у Крагујевцу, са почетком у 17. часова одржана је промиција књига аутора Проф. Др Драгана Батавељића, ДР Данијеле Хорнер и Мр Анке Војводић.
Детаљније...
 
Посета г-дина Горана Јешића, градоначелника Инђије
Општа обавештења
Господин Горан Јешић, градоначелник Инђије, је 14. априла 2010 године, на позив највеће међународне организације вођене од стране студената AIESEC, одржао предавање о локалној самоуправи и инвестирању у развој домаће привреде, поткрепљено примером и позитивним искуствима општине Инђија.
Детаљније...
 
Избори за студентски парламент 22. априла
Обавештења за студенте

На основу чл. 87. ст. 49. Статута Правног факултета, чл. 6. ст. 1. и чл. 11. Правилника о Студентском парламенту, Декан Правног факултета у Крагујевцу је 12. априла 2010. године донео Одлуку о расписивању избора за Студентски парламент. Избори су одржани 22. априла 2010. године (9-17 сати).

Детаљније...
 
Међународни конгрес на Малти
Међународна сарадња
Проф. др Бранислав Симоновић је учествовао на међунардном конгресу на Малти у периоду од 14-19. марта 2010. године. Организатори конгреса су били међународно удружење које се бави изучавањем полиције- IPES (International Police Executive Simposium) и полиција Малте.
Детаљније...
 
VI мајско саветовање
Научни скупови
Научно-наставно веће Правног факултета у Крагујевцу донело је Одлуку да Институт за правне и друштвене науке организује међународни научни скуп "Либерализам и заштита конкуренције". Скуп је одржан на Правном факултету у Крагујевцу 4-5 маја 2010. године.
Детаљније...
 
<< Почетак < Претходна 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 Следећа > Крај >>

Резултати 406 - 414 of 452