QR код
Јавна расправа о нацртима стратегије спољне политике
Општа обавештења
Европски покрет у Србији и Правни факултет Универзитета у Крагујевцу организују јавну расправу о нацртима стратегија спољне политике Србије која ће бити одржана у среду, 31. марта 2010, од 13 до 16 часова у Амфитеатру Правног факултета (Јована Цвијића 1).
Детаљније...
 
Посета представника Тужилаштва за ратне злочине
Општа обавештења
На позив Правног факултета у Крагујевцу, 30. марта 2010. године је одржано предавање на тему "Правни оквир борбе Републике Србије против ратних злочина". Предавачи су били г-дин Бруно Векарић, заменик Тужиоца за ратне злочине, г-ђа Мордијана Брејдинг, представник Канцеларије МКТ за бившу Југославију и г-дин Иван Јовановић, правни саветник ОЕБС-а.
Детаљније...
 
Међународни скуп у Сплиту
Међународна сарадња
Редовни професори Правног факултета у Крагујевцу, др Миодраг Мићовић и др Ненад Ђурђевић учестовали су, са поднетим рефератом, на Међународном научном скупу: „Актуелности шпортског права“, који је одржан 26. и 27. марта 2010. године на Правном факултету у Сплиту (Република Хрватска). Референти су били из Хрватске, Словеније, Србије, Немачке и Пољске. Сви реферати ће бити објављени у Зборнику Правног факултета у Сплиту.
Детаљније...
 
Предавање "Стоп насиљу" 19.03.2010.
Обавештења за студенте
Организација студената "Национална безбедност" је 19.03.2010. год. у 12 часова организовала предавање за студенте Правног факултета на тему "Стоп насиљу - безбедно и подстицајно окружење за децу и омладину"
Детаљније...
 
Посета Donalda de Kieffera од 21. до 31. марта
Међународна сарадња
У оквиру senior lawyer пројекта који Правни факултет у Крагујевцу реализује у сарадњи са Центром за међународне правне студије из Салцбурга, Аустрија, у Крагујевцу од 21. до 31. марта 2010. године борави истакнути адвокат из Вашингтона Donald de Kieffer.
Детаљније...
 
Запослени савладали студенте у шаху
Општа обавештења
Студентска Асоцијација Правног факултета је 10. 03. 2010. године организовала шаховски меч између професора и службеника на факултету и студената који су показали одговарајуће знање у шаху. Овај догађај је изазвао велико интересовање свих студената, а резултати су следећи:
Детаљније...
 
Посета студената БИА-и 12.03.2010.
Општа обавештења
Студентска Асоцијација Правног факултета је дана 12. 03. 2010. године организовала посету Безбедносно – информативној агенцији у циљу упознавања студената са радом ове установе.
Детаљније...
 
Предавање проф. др Горана Милошевића, декана КПА
Општа обавештења
У оквиру сарадње између Криминалистичко-полицијске академије и Правног факултета у Крагујевцу, 25. фебруара 2010. године је студентима Правног факултета Крагујевцу одржао предавање на тему јавних финансија проф. др Горан Милошевић, декан Криминалистичко-полицијске академије.
Детаљније...
 
Турнир у шаху
Обавештења за студенте
Студентска асоцијација Правног факултета организовала је турнир у шаху у среду и четвртак 24 - 25. 02. 2010. године у холу Правног факултета са почетком у 10.30 часова. За победника турнира обезбеђена је награда викенд на Златибору.
Детаљније...
 
<< Почетак < Претходна 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 Следећа > Крај >>

Резултати 415 - 423 of 452