QR код
Предавање проф. др Горана Милошевића, декана КПА
Општа обавештења
У оквиру сарадње између Криминалистичко-полицијске академије и Правног факултета у Крагујевцу, 25. фебруара 2010. године је студентима Правног факултета Крагујевцу одржао предавање на тему јавних финансија проф. др Горан Милошевић, декан Криминалистичко-полицијске академије.
Детаљније...
 
Турнир у шаху
Обавештења за студенте
Студентска асоцијација Правног факултета организовала је турнир у шаху у среду и четвртак 24 - 25. 02. 2010. године у холу Правног факултета са почетком у 10.30 часова. За победника турнира обезбеђена је награда викенд на Златибору.
Детаљније...
 
Учешће на конференцији у Москви
Међународна сарадња

У првој половини децембра месеца 2009, прецизније 9. децембра, у Москви је, на Московској државној академији права (Московская государственная юридическая академия) одржана међународна конференција на којој су учествовале наше колеге. Генерална тема конференције била је „Государство и право: Вызовы ХХI века“ („Држава и право: изазови ХХI века“).

Детаљније...
 
Симулација главног претреса
Општа обавештења
У понедељак 28. децембра 2009. године у 11.00h, студенти треће године Правног факултета у Крагујевцу одржали су симулацију главног претреса пред Окружним судом у Крагујевцу (Велика судницa).
Детаљније...
 
"Европа за све"
Општа обавештења
Поводом укидања виза расписан је конкурс "Европа за све" од Владе Републике Србије, како би 50 грађана на основу свог успеха и заслуга било одабрано за пут у Европу које финансира Влада Републике Србије.
Детаљније...
 
Нови Закон о безбедности у саобраћају
Општа обавештења
У среду 16.12.2009. године у 12 часова, у организацији Студентске асоцијације, у учионици Б-117 стручни кадрови саобраћајне полиције су одржали студентима и запосленима Правног факултета у Крагујевцу предавање о одредбама новог Закона о безбедности у саобраћају.
Детаљније...
 
Посета министра Чиплића 11.12.2009.
Општа обавештења

Поводом Међународног дана људских права, предавање студентима Правног факултета у Крагујевцу је одржао министар за људска и мањинска права, др Светозар Чиплић.

Истим поводом глумац Мирко Бабић је извео део "Сократове одбране".

Проф. др Миленко Крећа са Правног факултета у Београду је уручио награде студентима чији су есеји оцењени као најбољи.

Детаљније...
 
Предавање "Рад форензичара на обезбеђењу доказа"
Обавештења за студенте
У термину допунске наставе из Криминалистике одржано је предавање на тему "Рад форензичара на увиђају", у четвртак 17.12.2009. са почетком у 11,15 часова. Предавали су службеници Полицијске управе Крагујевца (форензичари). Предавање је намењено студентима свих година студија.
Детаљније...
 
Предавање Томе Филе 23.11.2009.
Обавештења за студенте
Предавање уваженог адвоката Томе Филе је одржано у амфитеатру "Проф. др Живомир Ђорђевић" дана 23.11.2009. године са почетком у 12ч у организацији Студентске асоцијације Правног факултета.
Детаљније...
 
<< Почетак < Претходна 51 52 53 54 Следећа > Крај >>

Резултати 451 - 459 of 481