QR код
X школа европског права
Општа обавештења

Центар за право Европске уније у сарадњи са GTZ организујe од 23. до 27. фебруара на Златибору X зимску школу европског права . Овогодишња школа је посвећена спровођењу Споразума о стабилизацији и придруживању.

 
Сусрет генерације 1977/1978
Општа обавештења

13.12.2008. организован је сусрет генерације која је уписала Правни факултет у Крагујевцу школске 1977/1978.

Детаљније...
 
Семинар "Примена закона о извршном поступку"
Научни скупови

23. децембра 2008. године на Правном факултету у Крагујевцу је одржан семинар "Примена закона о извршном поступку". Програм семинара можете преузети овде:

Фотографије можете погледати у наставку вести:
Детаљније...
 
Предавање "Поступак доношења закона и других аката..."
Обавештења за студенте
Проф. др Славица Ђукић-Дејановић, председница Народне скупштине Републике Србије, у понедељак, 8. децембра 2008. године у амфитеатру Правног факултета студентима Правног факултета у Крагујевцу одржала је предавање на тему "Поступак доношења закона и других аката у Народној скупштини Републике Србије".
Детаљније...
 
Предавање о ДНК вештачењима у криминалистици
Обавештења за студенте
У оквиру редовне наставе из Криминалистике, у четвртак 11.12.2008. од 8:30- 11:00 часова, одржано је предавање о примени ДНК вештачења у криминалистици. Предавао је мр Душан Кецкаревић са Биолошког факултета Универзитета у Београду, стални судски вештак за ДНК вештачења.
Детаљније...
 
Свечаност поводом почетка године
Општа обавештења
Свечаним пријемом студената у амфитеатру Правног факултета у Крагујевцу, одржаним 1. октобра 2008. године, обележен је почетак академске године. Студентима и гостима су се обратили Декан Правног факултета проф. др Станко Бејатовић, председник Окружног суда г. Мирољуб Томић и председник Студентског парламента Вишња Милекић.
Детаљније...
 
Споразум са ПФ у Подгорици
Међународна сарадња
Споразум са Правним факултетом у Подгорици

Правни факултет Универзитета у Крагујевцу потписао је са Правним факултетом Универзитета Црне Горе у Подгорици, у петак, 30.маја 2008. године споразум о сарадњи.

Споразум можете преузети овде.

 
Уговор о сарадњи регионалног мастер програма
Међународна сарадња
Уговор о сарадњи регионалног мастер програма
из области ЕУ пословног права

Дана 5. маја 2008.год. Правни факултет Универзитета у Крагујевцу, потписао је Уговор о сарадњи и организацији регионалног мастер програма из области ЕУ пословног права.

Детаљније...
 
"Тридесет година закона о облигационим односима"
Научни скупови
Правни факултет у Крагујевцу - Институт за друштвене науке организује научни скуп "ТРИДЕСЕТ ГОДИНА ЗАКОНА О ОБЛИГАЦИОНИМ ОДНОСИМА" од 24. до 27. септембра 2008.
Детаљније...
 
<< Почетак < Претходна 61 62 63 64 Следећа > Крај >>

Резултати 559 - 567 of 569