QR код
Предавање о стечају
Општа обавештења
У оквиру вежби из предмета Привредно право, стечајни судија Привредног суда у Крагујевцу, г-ђа Татјана Тодоровић, одржала је предавање на тему „Стечај“. Предавање је одржано 21. и 22. децембра 2011. године.
 
Предавање проф. др Wolfgang Roorbach-a
Обавештења за студенте

Дана 29. децембра 2011. године, са почетком у 10:00 часова, у семинар сали биће одржано предавање за студенте 4. године, на тему: 1. Уговор о осигурању; 2. Осигуравајућа друштва.

Предавање ће одржати проф. др Wolfgang Roorbach из Беча, који је редовни професор на неколико универзитета у Аустрији, Немачкој и Србији.

 
Анкетирање студената од 21.12. до 27.12.2011.
Општа обавештења

Поткомисија за праћење и унапређење студирања обавештава студенте, наставнике и сараднике да ће се у периоду од 21.12. до 27.12.2011. спровести поступак анкетирања студената  у циљу контроле квалитета наставних активности.

Детаљније...
 
Свечано уручење диплома 27. децембра 2011. године
Обавештења за студенте
Свечаност уручења диплома студентима који су завршили четворогодишње студије на Правном факултету у Крагујевцу је одржана 27. децембра 2011. године у 13 часова у Амфитеатру Правног факултета.
Детаљније...
 
"Сретењске беседе", такмичење у говорништву
Обавештења за студенте

У оквиру прославе 40 година Правног Факултета Универзитета у Крагујевцу биће одржано такмичење у говорништву, под називом: Сретењске беседе.

Задата тема је: Fiat iustitia pereat mundus Нек се примени правда макар пропао свет, и слободна тема.

Пријава кандидата је до 27.12.2011. у просторијама Студентског Парламента.

Детаљније...
 
Учешће делегације Правног факултета на Шестом међународном симпозијуму о екологији и еколошким проблемима
Међународна сарадња

На позив Хумболт фондације делегација Правног факултета у Крагујевцу је од 17. до 20. новембра 2011. године учествовала у раду "Шестог међународног симпозијума о екологији и еколошким проблемима" који је одржан у Републици Турској у Анталији, граду Манавгату. На овом међународном скупу Правни факултет су представљали проф.др.Предраг Стојановић, Декан Правног факултета у Крагујевцу и асистент Милан Рапајић са заједничким коауторским радом ( аутори проф.др.Невенка Бачанин, проф.др.Предраг Стојановић и асистент Милан Рапајић) под називом: " Еколошко право и новине у еколошком законодавству Србије".

Детаљније...
 
''BIMUN 2012'' – ОБРАЗОВАЊЕ ЗА СВЕТ ДИПЛОМАТИЈЕ !
Обавештења за студенте

Поштоване колеге,

Удружење за Уједињене нације Србије припрема девету међународну студентску конференцију „БЕОГРАДСКИ МЕЂУНАРОДНИ МОДЕЛ УЈЕДИЊЕНИХ НАЦИЈА – BIMUN 2012“, која ће се одржати у Београду од 15. до 18. марта 2012. године. На скупу ће учествовати студенти друштвених наука из целог света.

Детаљније...
 
Проф. др Ненад Ђурђевић учествовао као експерт-известилац на Округлом столу који је организовала Европска комисија против расизма и нетолеранције
Општа обавештења

Проф. др Ненад Ђурђевић учестовао је по позиву 16. новембра 2011. на Округлом столу који је у Београду у „Палати Србија“ организовала Европска комисија против расизма и нетолеранције Савета Европе (ЕКРИ), уз подршку Заштитника грађана Републике Србије и Повереника за заштиту равноправности Републике Србије.

Детаљније...
 
Проф. др Ненад Ђурђевић именован за председника Сталног спортског арбитражног суда
Општа обавештења

Управни одбор Спортског савеза Србије именовао је проф. др Ненада Ђурђевића за првог председника Сталног спортског арбитражног суда при Спортском савезу Србије, у складу са новим Законом о спорту, на четворогодишњи период.

Детаљније...
 
<< Почетак < Претходна 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 Следећа > Крај >>

Резултати 568 - 576 of 652