БИВШИМ И САДАШЊИМ СТУДЕНТИМА СМЕРА НАЦИОНАЛНА БЕЗБЕДНОСТ Штампај
Обавештења за студенте

У жељи да изађе у сусрет већем броју заинтересованих Правни факултет је акредитовао нови четворогодишњи (осам семестара) студијски програм Основних академских студија права – унутрашњи послови и безбедност. Приликом његовог конципирања посебно смо водили рачуна о могућности да се наши бивши и садашњи студенти смера националне безбедности укључе у њега. У том контексту донели смо и ОДЛУКУ којом смо предвидели посебне услове уписа бивших и садашњих студената смера национална безбедност на овај нови студијски програм (www.jura.kg.ac.rs/index.php/sr/oasupib.htm).

Детаљније...
 
Одлуке о упису на основне академске студије студената старих програма Штампај
Обавештења за студенте

Студенти који студирају по старим програмима:

Студенти који су завршили или још студирају трогодишње студије права - смер Национална безбедност:

 
Конкурси Министарства просвете, науке и технолошког развоја и Фонда за младе таленте Штампај
Обавештења за студенте

Конкурси Министарства просвете, науке и технолошког развоја:

Конкурс Фонда за младе таленте за студије у иностранству за академску 2016/17. годину:

 
V Футура регионално Moot Court такмичење Штампај
Општа обавештења

Тим Правног факултета, Универзитета у Крагујевцу однео је победу на V Футура регионалном Moot Court такмичењу пред Европским судом за људска права чији завршни турнир је одржан у периоду од 22 – 24. јула 2016. године, у организацији шведске међународне организације Civile Rights Defenders. 

Детаљније...
 
Прослава факултетске славе Видовдана Штампај
Општа обавештења

Правни факулет у Крагујевцу је и ове године прославио своју славу, празник Светог великомученика кнеза Лазара Косовског - Видовдан.

Детаљније...
 
ОДРЖАН СКУП "НОВА РЕШЕЊА ЗА УНАПРЕЂЕЊЕ ЕФИКАСНОСТИ ПРЕКРШАЈНОГ ПОСТУПКА И ПОЛОЖАЈ ПРЕКРШАЈНИХ СУДОВА У ПРАВОСУЂУ РЕПУБЛИКЕ СРБИЈЕ" Штампај
Општа обавештења

Скуп "НОВА РЕШЕЊА ЗА УНАПРЕЂЕЊЕ ЕФИКАСНОСТИ ПРЕКРШАЈНОГ ПОСТУПКА И ПОЛОЖАЈ ПРЕКРШАЈНИХ СУДОВА У ПРАВОСУЂУ РЕПУБЛИКЕ СРБИЈЕ" одржан је на Правном факултету у Крагујевцу 23. јуна 2016. године.

Том приликом потписан је и Споразум о сарадњи између Правног факултета у Крагујевцу, Удружења судија прекршајних судова и студентских организација нашег факултета.

Детаљније...
 
Агенда скупа "НОВА РЕШЕЊА ЗА УНАПРЕЂЕЊЕ ЕФИКАСНОСТИ ПРЕКРШАЈНОГ ПОСТУПКА И ПОЛОЖАЈ ПРЕКРШАЈНИХ СУДОВА У ПРАВОСУЂУ РЕПУБЛИКЕ СРБИЈЕ" Штампај
Општа обавештења

Скуп "НОВА РЕШЕЊА ЗА УНАПРЕЂЕЊЕ ЕФИКАСНОСТИ ПРЕКРШАЈНОГ ПОСТУПКА И ПОЛОЖАЈ ПРЕКРШАЈНИХ СУДОВА У ПРАВОСУЂУ РЕПУБЛИКЕ СРБИЈЕ" биће одржан на Правном факултету у Крагујевцу 23. јуна 2016. године.

Агенду скупа можете преузети овде:

 
Regionalni Moot Court Штампај
Обавештења за студенте
Шведска међународне организација Civil Rights Defenders организује Regionalni Moot Court такмичење пред Европским судом за људска права, чији завршни турнир ће се ове године планирано одржати 22.VII - 24.VII 2016.
Детаљније...
 
<< Почетак < Претходна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следећа > Крај >>

Резултати 64 - 72 of 334