QR код
ВОДИЧ за упис на факултет 2023-2024
Упис на факултет

Поштовани посетиоци, драги будући студенти, на овој страници можете преузети Водич за упис на Правни факултет у школској 2023/2024. години.

  1. ВОДИЧ за упис на Правни факултет 2023-2024
 
ПОСЕТА ПРИВРЕДНОМ СУДУ
Општа обавештења

У оквиру наставних активности на предмету Привредно право, као и у оквиру активности на Радионици за привредно право, студенти четврте године Основних академских студија су посетили Привредни суд у Крагујевцу, упознали су се са радом суда, а такође су присуствовали суђењима која су се односила на материју везану за стечај.

Детаљније...
 
Студенти посетили Апелациони суд у Крагујевцу
Општа обавештења

У склопу Споразума о сарадњи закљученог између Правног факултета и Апелационог суда у Крагујевцу студенти четврте године су у оквиру наставних активности на предмету Грађанско процесно право 20. децембра 2022. године посетили Апелациони суд у Крагујевцу и упознали се са радом и организацијом овог суда.

Детаљније...
 
ПРЕДСТАВНИЦИ НАШЕГ ФАКУЛТЕТА НА "КОПАОНИЧКОЈ ШКОЛИ ПРИРОДНОГ ПРАВА - СЛОБОДАН ПЕРОВИЋ"
Општа обавештења

ПРЕДСТАВНИЦИ НАШЕГ ФАКУЛТЕТА НА "КОПАОНИЧКОЈ ШКОЛИ ПРИРОДНОГ ПРАВА - СЛОБОДАН ПЕРОВИЋ". Копаоник, децембар, 2022.

Детаљније...
 
„ИЗАЗОВИ ДИГИТАЛНОГ ДОБА – ДАТА ЦЕНТРИ“
Општа обавештења

14.12.2022.

Одржана иницијална конференција „Изазови дигиталног доба – Дата центри“, којој су, осим студената, професора и асистената, присуствовали Данило Савић, директор Data Cloud Tehnology и Зоран Ђоровић, директор ЕкгИнфодата. Овом конференцијом отворено је прво поглавље интензивног проучавања права будућности на Правном факултету Универзитета у Крагујевцу.

Детаљније...
 
Предавање проф. др Дејана Милетића
Обавештења за студенте

У петак 09.12.2022. године, студентима треће године Правног факултета Универзитета у Крагујевцу, у оквиру наставног предмета Управно право, предавање jе одржаo проф. др Дејан Милетић, директор Националне академије за јавну управу на тему: „Реформа и дигитализација јавне управе кроз призму Националне академије за јавну управу“.

Детаљније...
 
Почетак рада Клинике за Управно право
Општа обавештења

Почетак рада Клинике за Управно право свечано је одржан 1. децембра 2022. године на Правном факултету Универзитета у Крагујевцу. Полазницима Клинике обратили су се Јелена Станковић и Ђорђе Поповић, представници Немачке међународне организације за сарадњу( ГИЗ), у оквиру чијег пројекта „Јачање владавине права у Србији“ се реализује овогодишњи програм Клинике, а испред Правног факултета у Крагујевцу, полазницима су се обратили проф. др Срђан Ђорђевић и проф. др Зоран Јовановић.

Детаљније...
 
АУДИЦИЈА ЗА ТАКМИЧЕЊЕ У БЕСЕДНИШТВУ „СРЕТЕЊСКЕ БЕСЕДЕ“ 2023
Обавештења за студенте

Позивамо све заинтересоване студенте Правног факултета Универзитета у Крагујевцу да се пријаве на аудицију за такмичење у беседништву „Сретењске беседе“. Аудиција ће се одржати 28. 12. 2022. године у Амфитеатру Правног факултета са почетком у 10:00 часова.

Детаљније...
 
<< Почетак < Претходна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следећа > Крај >>

Резултати 73 - 81 of 569