ОБАВЕШТЕЊЕ ЗА ЗАПОСЛЕНЕ И СТУДЕНТЕ ПРАВНОГ ФАКУЛТЕТА У КРАГУЈЕВЦУ О РАДУ ФАКУЛТЕТА ЗА ВРЕМЕ НОВОГОДИШЊИХ И БОЖИЋНИХ ПРАЗНИКА Штампај
Општа обавештења

За време новогодишњих и божићних празника Факултет неће радити у периоду од 02-06. jануара 2017. године. Први радни дан у новој години је понедељак, 09.01.2017. години.

Детаљније...
 
Одлука о условима уписа на ОАС – смер Унутрашњи послови и безбедност Штампај
Упис на факултет

Одлука о условима уписа на Основне академске студије права – смер Унутрашњи послови и безбедност студената који су завршили или још увек студирају на неким другим високошколским установама:

 
ПРАВНИ ФАКУЛТЕТ ЈЕ ПОТПИСАО СПОРАЗУМ О САРАДЊИ СА НАРОДНОМ БАНКОМ СРБИЈЕ Штампај
Општа обавештења

Правни факултет Универзитета у Крагујевцу је 17. октобра 2016. потписао Меморандум о сарадњи са Народном банком Србије.

Меморандум представља основу за сарадњу Правног факултета и Народне банке Србије у области едукације шире јавности, а посебно студената права поводом питања која се односе на прописе којима се регулишу послови Народне банке Србије, на односе Народне банке Србије са органима Републике Србије, на односе са међународним организацијама и институцијама, као и на друга правна питања у вези са пословањем и организацијом Народне банке Србије.

Детаљније...
 
Предавање проф. Дејвида Голдфилда Штампај
Обавештења за студенте

У четвртак, 27.10.2016. године одржано је предавање проф. Дејвида Голдфилда на тему Амерички избори кроз историју у свечаној сали Правног факултета у Крагујевцу.

 
Семинар: Процесуирање кривичних дела тероризма и одузимање имовине проистекле из кривичног дела Штампај
Општа обавештења

У среду, 12. октобра, са почетком у 12:00 часова федерални судија Пол Бајрон, федерални тужилац Вилијам Хочул, те саветник амбасаде Сједињених Америчких Држава у Србији Волтер Перкел, одржали су једнодневни семинар на тему "Процесуирање кривичних дела тероризма и одузимање имовине проистекле из кривичног дела". Семинар је одржан на енглеском језику.

Детаљније...
 
Обавештење о порталу за пријаву испита Штампај
Обавештења за студенте

Обавештавају се студенти, основних академских студија, да ће се на Правном факултету у Крагујевцу увести систем за електронску пријаву испита и уплату школарине. Како је планирано да, најкасније од јануарског испитног рока, то буде једини начин на који ће се пријављивати испити, потребно је да студенти студентској служби доставе своје важеће и-мејл адресе ради уноса у систем и активације корисничких налога на порталу за пријаву испита.

Студенти ће моћи у периоду 17. до 31. октобра 2016. године на шалтерима студентске службе да преузму обрсце за доставу тражених података (важећих е-и-мејл адреса).

 
СВЕЧАНИ ПРИЈЕМ НОВЕ ГЕНЕРАЦИЈЕ СТУДЕНАТА И ПОЧЕТАК НОВЕ ШКОЛСКЕ ГОДИНЕ Штампај
Општа обавештења

У понедељак, 3.10.2016. године на Правном факултету Универзитета у Крагујевцу је одржана свечност поводом пријема нове генерације студената и почетка нове школске године. Присутне је најпре поздравио декан Правног факултета у Крагујевцу, проф. др Станко Бејатовић који је пожелео добродошлицу студентима уз истицање да ово заиста јесте посебна генерација, генерација која почиње студије у години када Правни факултет у Крагујевцу обележава 40 година постојања и рада и генерација која први пут у историји Факултета започиње нови студијски програм - Унутрашњи послови и безбедност, поред класичних студија права. Свим студентима декан је пожелео пуно среће у студирању.

Детаљније...
 
Стипендије Међународног института за унификацију приватног права (UNIDROIT) Штампај
Обавештења за наставнике и сараднике

Стипендије Међународног института за унификацију приватног права (UNIDROIT). Више о програму стипендија: http://www.unidroit.org/scholarships-and-internships.

Прилози:

 
<< Почетак < Претходна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следећа > Крај >>

Резултати 73 - 81 of 354