QR код
BIG DEAL 2019.
четвртак, 05 децембар 2019

28. i 29. новембра 2019. Правни факултет Универзитета у Крагујевцу био је домаћин регионалног такмичења из привредног права. Такмичење је организовало неколико водећих адвокатских канцеларија из региона, које су чланице пословне мреже Top-Tier Legal Adriatic. На такмичењу традиционално учествују представници бројних државних правних факултета из региона, а ове године учесници и гости нашег Факултета били су студенти из Љубљане, Загреба, Сарајева, Скопља и Београда. 

Такмичење се састојало у симулацији M&A пословне трансакције, током које су студенти припремали извештај о пословању привредног друштва, као и уговор о преносу удела привредног друштва. Првог дана такмичења сви тимови су представили своје извештаје о пословању пред жиријем састављеним од адвоката који се свакодневно баве правним проблемима на које студенти наилазе током такмичења. На крају првог дана, жири је изабрао финалисте - тимове правних факултета из Љубљане и Београда. Финалисти су другог дана такмичења водили симулацију преговора о закључењу уговора чланова привредног друштва.

Једногласном одлуком жирија, победио је тим Правног факултета Универзитета у Београду, којем овом приликом честитамо на заслуженом успеху.

Фото:

 
< Претходно   Следеће >