Почетак
Семинар за студенте Правног факултета у Крагујевцу од 4. до 8. маја 2015
понедељак, 30 март 2015

Позивају се заинтересовани студенти да се пријаве за семинар који ће од 4. до 8. маја 2015. одржати судија Франк ЛаБуда из САД.

Судија Франк ЛаБуда из Њујорка одржаће семинар за студенте Правног факултета у Крагујевцу од 4. до 8. маја 2015. Теме семинара су: Полицијске процедуре у САД и кривично материјално и процесно право; Трговина људима у САД и у свету.

Семинар ће се одржавати на енглеском језику у семинар сали са почетком у 9,20.

Студенти који буду редовно похађали предавања и учествовали у вежбама добиће сертификате које издаје суд из Њујорка. Позивају се заинтересовани студенти да се пријаве електронском поштом на адресу: Ова адреса је заштићена од робота. Потребан вам је Јава-скрипта да би сте је видели. и да наведу своје основне податке (Име, презиме, средње слово, број индекса) како би се сачинили сертификати.

Услов за учешће на семинару је активно познавање енглеског језика (могућност комуникације и разумавање предавања).

Моле се студенти да пошаљу своје пријаве само уколико буду сигурни да ће моћи да учествују на семинару како не би заузимали место другима јер је број учесника ограничен на 70.

Рок за пријаву истиче попуњавањем броја од 70 учесника, а најкасније 10. 4. 2015.

Судија ЛаБуда ће одржати и предавање на тему: „Осам стотина година од усвајања Magna Carta Libertatum и њен значај у САД“. Термин овог предавања биће накнадно одређен.

 
< Претходно   Следеће >