QR код
Почетак arrow Информације arrow Обавештења arrow КОНКУРС ЗА УЧЕШЋЕ У ПРОГРАМУ ЦЕНТРА ЗА КЛИНИЧКО ОБРАЗОВАЊЕ – ПРАВНА КЛИНИКА
КОНКУРС ЗА УЧЕШЋЕ У ПРОГРАМУ ЦЕНТРА ЗА КЛИНИЧКО ОБРАЗОВАЊЕ – ПРАВНА КЛИНИКА
петак, 17 март 2023

ПРАВНИ ФАКУЛТЕТ УНИВЕРЗИТЕТА У КРАГУЈЕВЦУ
објављује конкурс за учешће у програму
ЦЕНТРА ЗА КЛИНИЧКО ОБРАЗОВАЊЕ – ПРАВНА КЛИНИКА

Правни факултет Универзитета у Крагујевцу позива заинтересоване студенте треће и четврте године да се пријаве на програм обуке Центра за клиничко образовање – Правна клиника. У летњем семестру школске 2022/2023. биће организована ПРАВНА КЛИНИКА ЗА ПОТРОШАЧКЕ УГОВОРЕ.  

Обука ће се обављати у просторијама Правне клинике и Семинар сале на Правном факултету. Програм ће обухватати стицање теоријских и практичних знања из области Потрошачког права и потрошачких уговора. Поред наставника и сарадника факултета, у програму ће учествовати судије, адвокати, представници удружења за заштиту потрошача, и други правни стручњаци у овој области. Свим студентима који буду учествовали у програму биће додељени сертификати након завршетка обуке.

Пријаву на програм обуке треба доставити на мејл адресу: Ова адреса је заштићена од робота. Потребан вам је Јава-скрипта да би сте је видели. . У пријави треба обавезно навести име и презиме студента, годину студија, као и остварену просечну оцену током студија.

Рок за пријаву је: 30.03.2023. године

 
< Претходно   Следеће >