QR код
Почетак arrow Информације arrow Обавештења arrow Важно обавештење за online наставу
Важно обавештење за online наставу

Поштовани студенти и Основних и Мастер студија. Наставу тренутно пратите преко Moodle платформе. Неколико важних препорука за све вас.

1. Сама платформа вам аутоматски прослеђује сва обавештења и на ваше мејл налоге. НИКАКО не одговарајте на те поруке са Reply јер оне на тај начин не иду нигде. У пољу Subject вам пише: Немојте одговарати на ову е-поруку. Порука је системска и само је још један од начина да се информишете.

2. Ваше радове шаљите на мејл адресе наставника (сарадника) или на неки други начин, како сте се договорили.

3. Молимо вас да редовно пратите ваше налоге, поруке на самој платформи, као и сајт факултета (www.jura.kg.ac.rs).

4. Потрудите се да обезбедите микрофоне и камере за наставу јер ће вам требати. Уколико не можете, платформи можете приступити и путем мобилног телефона кроз неки од браузера који имате на телефону (не инсталирајте moodle апликацију јер она не ради).

5. Приликом приступа видео предавању бирајте улазак са микрофоном, а чим уђете на предавање исти искључите на иконицу микрофона. На тај начин се можете прикључити разговору ако је то потребно, само кликом на исту иконицу.

6. Док ви сами не активирате ваш микрофон или камеру нико вас не види и не чује.

7. Видео предавања (вежбе) се снимају због архиве факултета али снимке могу да прегледају само полазници курса (предмета) и, наравно, предавачи на том курсу. 

 
< Претходно   Следеће >