QR код
Почетак arrow Информације arrow Обавештења arrow СПОРАЗУМ О САРАДЊИ ПРАВНОГ ФАКУЛТЕТА И НАЦИОНАЛНЕ АКАДЕМИЈЕ ЗА ЈАВНУ УПРАВУ
СПОРАЗУМ О САРАДЊИ ПРАВНОГ ФАКУЛТЕТА И НАЦИОНАЛНЕ АКАДЕМИЈЕ ЗА ЈАВНУ УПРАВУ
четвртак, 17 јануар 2019

Декан Правног факултета, проф. др Драган Вујисић и директор Националне академије за јавну управу, Дражен Маравић потписали су споразум о институционалној сарадњи.

Национална академија за јавну управу је централна институција система стручног усавршавања у јавној управи Републике Србије, са статусом јавно признатог организатора активности неформалног образовања одраслих. Овом догађају присуствовали су и директор Службе за управљање кадровима, др Данило Рончевић и руководилац сектора за аналитичке послове СУК, др Дејан Костић.

Споразумом је предвиђена заједничка сарадња у области развоја иновативних процеса, као и низ активности у циљу повезивања са другим заинтересованим научно-истраживачким уставновама, привредним субјектима и са јединицама локалне самоуправе. Овом приликом презентиран је посебан програм за специјализацију знања "Право информационих технологија", који је Правни факултет Универзитета у Крагујевцу креирао за потребе дипломираних правника, али и других образовних профила.

Фото:

 
< Претходно   Следеће >