Почетак arrow О нама

czb-logo.jpg


 

ПРАВНИ ФАКУЛТЕТ У КРАГУЈЕВЦУ
ЦЕНТАР ЗА БЕЗБЕДНОСТ

E-mail: Ова адреса је заштићена од робота. Потребан вам је Јава-скрипта да би сте је видели.
Директор Центра за безбедност: Проф. др Бранислав Симоновић
E-mail: Ова адреса је заштићена од робота. Потребан вам је Јава-скрипта да би сте је видели.

 

OСНОВНЕ НАПОМЕНЕ О ЦЕНТРУ ЗА БЕЗБЕДНОСТ

Статус: Центар за безбедност је организациона јединица Правног факултета у Крагујевцу. Основан је крајем 2014. године са циљем да организује обуку службеника обезбеђења и других лица за послове у сектору приватне безбедности, у складу са одредбама Закона о приватној безбедности.

Центар за безбедност Правног факултета у Крагујевцу акредитован је за спровођење стручне обуке у сектору приватне безбедности у областима:

1. Стручне обуке за обављање послова процене ризика у заштити лица, имовине и пословања у области приватног обезбеђења (лиценца О1);

2. Стручне обуке за обављање послова физичко-техничке заштите лица и имовине и одржавање реда на спортским приредбама, јавним скуповима и другим местима окупљања грађана (лиценца О2).

Поред тога Центар за безбедност је осмишљен да учествује у пројектима који се баве превенцијом и унапређењем сигурности као и да ангажује студенте за учешће у пројектима превенције криминала и унапређење безбедносне културе грађана.

ОСТАЛИ ОБЛИЦИ РАДА: Организовање повремених семинара, округлих столова, курсева, предавања и других облика промовисања безбедности и превенције криминалитета.

Руководилац стручне обуке за Сектор приватне безбедности :
Душан Вучићевић, дипл.инж. ( Ова адреса је заштићена од робота. Потребан вам је Јава-скрипта да би сте је видели. )