Почетак arrow Информације arrow Обавештења arrow Тим Правног факултета освојио друго место на Републичком такмичењу у симулацији суђења
Тим Правног факултета освојио друго место на Републичком такмичењу у симулацији суђења
понедељак, 30 мај 2016

Тим Правног факултета освојио друго место на Републичком такмичењу у симулацији суђења из области Кривичног процесног права, која је одржана у Београду 27 - 28. 05. 2016. године, у организацији Партнера за демократске промене Србија.

На такмичењу је учествовало шест тимова са правних факултета из Београда, Ниша, Новог Сада и Крагујевца. Тимови су били подељени у две групе са по три тима.

Из групе А се као најбоља у финале пласирала екипа са Правног факултета у Нишу, док се из групе Б као најбоља пласирала екипа са Правног факултета у Крагујевцу.

У борби два подједнака тима у финалу, прво место је припало тиму са Правног факултета у Нишу, а друго место тиму са Правног факултета у Крагујевцу.

Тим нашег факултета су чинили студенти: Марија Милић, Маша Чејовић, Славица Пурић, Тамара Митровић, Маја Станковић, Никола Милосављевић, Станко Љубанић, Милош Станојловић и Филип Крстев. Екипу је предводио Вељко Турањанин, асистент Факултета.

Наш тим

 

 
< Претходно   Следеће >