QR код
Предавање г-дина Вука Цуцића
Обавештења за студенте

У уторак 03. децембра 2013. године, у оквиру реализације наставног процеса из предмета Управно право, студентима треће године предавање jе одржаo г-дин Вук Цуцић, посебни саветник Министра правде и државне управе и члан Радне групе за израду Закона о општем управном поступку, на тему: "Нека актуелна питања поводом доношења Закона о општем управном поступку".

Детаљније...
 
Предавање г-ђе Биљане Ремовић Димић
Обавештења за студенте

У среду, 20. новембра 2013. године, у сали Б 117 студентима четврте године предавање је одржала г-ђа Биљана Ремовић Димић, саветник у Едукативно информативном центру Завода за интелектуалну својину Републике Србије.

 
Апсолвентско вече студената Правног факултета
Обавештења за студенте

Фотографије са аполвентске вечери студената Правног факултета у Крагујевцу:

Детаљније...
 
ГЕНЕРАЦИЈА 2013 - Јутарњи програм РТС
Обавештења за студенте

Генерација 2013Задовољство нам је да Вам представимо пројекат Јутарњег програма Радио-телевизије Србије – ГЕНЕРАЦИЈА 2013. Реч је о мултимедијалном пројекту који је конципиран тако да путем друштвених мрежа Google plus и Facebook и извештајима у програму РТС-а, прати активности студената завршних година основних и мастер студија универзитета у Србији. О чему млади размишљају, чему се надају, шта их очекује по завршетку студија, како излазе на крај са уобичајеним студентским проблемима, какве су им перспективе у земљи, због чега маштају о усавршавању и запослењу у иностранству...

„Генерација 2013“ прати активности студената током ове академске године и пружа прилику да путем постова, видео записа, фотографија и др. представе своје идеје и планове, заједнички их реализују и тако покушају да остваре своје студентске снове.

Детаљније...
 
Предавање "Трговина људима"
Обавештења за студенте

20. марта 2013. године је у оквиру наставе из Криминалистике одржано предавање на тему "Трговина људима". Предавање је држао службеник ПУ Крагујевац.

Детаљније...
 
"Дани правника"
Обавештења за студенте

26, 27. и 28. новембра Студентски парламент Правног факултета у Крагујевцу организовао је по први пут “Дане правника”. Овај догађај организован је са циљем да кроз занимљива предавања, дискусије али и друге видове окупљања споји на једном месту бивше и садашње студенте и постане једном годишње окупљање свих оних којима наш Правни факултет заузима посебно место у срцу.

Детаљније...
 
Пројекат "Big deal"
Обавештења за студенте

У уторак и среду 23. и 24. октобра 2012. године у просторијама адвокатске канцеларије "Јанковић - Поповић - Митић" у Београду, одржана је завршница пројекта "Big deal". Циљ пројекта, у којем су учествовали студенти Правног факултета у Крагујевцу и Правног факултета у Београду био је да кроз симулацију тзв. М&А пословне трансакције, а уз помоћ адвоката који поседују богато искуство, студенти стекну практична знања из области привредног права.

Детаљније...
 
Прослављено апсолвентско вече
Обавештења за студенте
Још једна генерација студената нашег факултета прославила је стицање статусa апсолвента. Осим студената и запослених са Правног факултета, студентску прославу својим присуством су увеличали госпођа Славица Ђукић Дејановић, председник Народне скупштине РС, господин проф. др Слободан Арсенијевић, ректор Универзитета у Крагујевцу и госпођа Зорица Аврамовић, генерални секретар Универзитета у Крагујевцу.
Детаљније...
 
<< Почетак < Претходна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следећа > Крај >>

Резултати 82 - 90 of 117