QR код
МАТЕРИЈАЛ ЗА УВОД У ГРАЂАНСКО ПРАВО И СТВАРНО ПРАВО
Обавештења за студенте

ОБАВЕЗАН ИСПИТНИ МАТЕРИЈАЛ ЗА СТУДЕНТЕ СА ПОЗИТИВНИМ ОЦЕНАМА НА КОЛОКВИЈУМИМА ИЗ ПРЕДМЕТА УВОД У ГРАЂАНСКО ПРАВО И СТВАРНО ПРАВО 2020-2021. год: 

Детаљније...
 
КОНКУРС ЗА УЧЕШЋЕ У ПРОГРАМУ ЦЕНТРА ЗА КЛИНИЧКО ОБРАЗОВАЊЕ СТУДЕНАТА - ПРАВНА КЛИНИКА
Обавештења за студенте

ПРАВНИ ФАКУЛТЕТ УНИВЕРЗИТЕТА У КРАГУЈЕВЦУ 
објављује конкурс за учешће у програму 
ЦЕНТРА ЗА КЛИНИЧКО ОБРАЗОВАЊЕ СТУДЕНАТА - ПРАВНА КЛИНИКА

Правни факултет Универзитета у Крагујевцу позива студенте треће и четврте године основних академских студија да се пријаве за обуку и рад на Правној клиници. Ове године, биће организоване две клинике:

Детаљније...
 
Обавештење
Обавештења за студенте

Обавештавају се студенти четврте године ОАС општег смера да ће студенти који су оболели од вируса COVID-19 моћи да први контролни тест (колоквијум) из Права индустријске својине полажу у накнадном термину, након што асистенту Николи Милосављевићу на мејл адресу Ова адреса је заштићена од робота. Потребан вам је Јава-скрипта да би сте је видели. доставе доказ да више нису заражени (потврду од лекара или негативан PCR тест).

 
Редукована испитна материја
Обавештења за студенте

Редукована испитна материја из предмета Криминалистика, Основи криминалистике са криминалистичком тактиком и Криминалистичка методика и криминалистичка техника важиће док трају околности због којих је обим градива смањен.

 
ОБАВЕШТЕЊЕ ЗА СТУДЕНТЕ 2. ГОДИНЕ ОАС, ОБА СМЕРА
Обавештења за студенте

1. ПРЕДАВАЊА НА ПРЕДМЕТУ УВОД У ГРАЂАНСКО ПРАВО И СТВАРНО ПРАВО: Услед потпуног преласка на on line наставу, почев од понедељка 30. 11. 2020. предавања из овог наставног предмета ће се, према распореду, изводити средом од 12 часова за све студенте и то постављањем презентација. Почев од тог датума студенти би требало да сваког четвртка (дан након постављања презентације), у интервалу од 8 до 20 сати, на електронску адресу  Ова адреса је заштићена од робота. Потребан вам је Јава-скрипта да би сте је видели.  пошаљу потврду прегледа презентације за ту седмицу, достављајући своје име, презиме, број индекса и назив презентације – што ће се надаље нотификовати као предиспитна активност похађања предавања, која носи 15 поена.

2. ВЕЖБЕ НА ПРЕДМЕТУ УВОД У ГРАЂАНСКО ПРАВО И СТВАРНО ПРАВО: Почев од понедељка 30. 11. 2020. и вежбе из овог наставног предмета изводиће се искључиво on line и то, према распореду, уторком од 15 часова за све студенте, постављањем презентација. Студенти би требало да сваке среде (дан након постављања презентације), у интервалу од 8 до 20 сати, на електронску адресу  Ова адреса је заштићена од робота. Потребан вам је Јава-скрипта да би сте је видели.  пошаљу потврду прегледа презентације за ту седмицу, достављајући своје име, презиме, број индекса и назив презентације – што ће се надаље нотификовати као предиспитна активност похађања вежби, која носи 15 поена.

 
ВАЖНО ОБАВЕШТЕЊЕ
Обавештења за студенте

ОД ПОНЕДЕЉКА, 30.11.2020. ДО КРАЈА ПРВОГ СЕМЕСТРА БИЋЕ ОРГАНИЗОВАНА ИСКЉУЧИВО ONLINE НАСТАВА (ПРЕДАВАЊА И ВЕЖБЕ) ПРЕКО MOODLE ПЛАТФОРМЕ. РАСПОРЕД НАСТАВЕ ЈЕ ОБЈАВЉЕН НА САЈТУ ФАКУЛТЕТА. 

КОЛОКВИЈУМИ И ИСПИТИ БИЋЕ ОДРЖАНИ ПИСМЕНО У ПРЕДВИЂЕНИМ ТЕРМИНИМА УЗ ФИЗИЧКО ПРИСУСТВО.

СЛУЖБЕ ФАКУЛТЕТА ЋЕ НОРМАЛНО РАДИТИ.

 
ОБАВЕШТЕЊЕ ЗА СТУДЕНТЕ 2. ГОДИНЕ ОАС, ОБА СМЕРА
Обавештења за студенте

1. ПРЕДАВАЊА НА ПРЕДМЕТУ УВОД У ГРАЂАНСКО ПРАВО И СТВАРНО ПРАВО: Поред 3 часа уз физичко присуство средом, предавања се за преостала 3 часа изводе on line понедељком, постављањем презентација. Од 24. 11. 2020. студенти би требало да сваког уторка, у интервалу од 8 до 20 сати, на електронску адресу  Ова адреса је заштићена од робота. Потребан вам је Јава-скрипта да би сте је видели.   пошаљу потврду прегледа презентације за ту седмицу, достављајући своје име, презиме, број индекса и назив презентације – што ће се такође нотификовати као предиспитна активност похађања предавања, која носи 15 поена.

2. ВЕЖБЕ НА ПРЕДМЕТУ УВОД У ГРАЂАНСКО ПРАВО И СТВАРНО ПРАВО: Поред 1 часа уз физичко присуство понедељком и уторком, вежбе се за преостали 1 час изводе on line четвртком, постављањем презентација. Од 24. 11. 2020. студенти би требало да сваког петка, у интервалу од 8 до 20 сати, на електронску адресу  Ова адреса је заштићена од робота. Потребан вам је Јава-скрипта да би сте је видели.   пошаљу потврду прегледа презентације за ту седмицу, достављајући своје име, презиме, број индекса и назив презентације – што ће се такође нотификовати као предиспитна активност похађања вежби, која носи 15 поена. 

 
О б а в е ш т е њ е
Обавештења за студенте

Студенти треће године основних академских студија биће распоређени у групе за вежбе из предмета Аутроско право на следећи начин:

  • 1. група – Студенти старијих генерација и студенти генерације 2018 до броја индекса 26/2018
  • 2. група – Студенти са бројем индекса од 28/2018 до броја 73/2018
  • 3. група – Студенти са бројем индекса од 74/2018 до броја 146/2018
  • 4. група – Остали студенти
 
<< Почетак < Претходна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следећа > Крај >>

Резултати 10 - 18 of 139