QR код
Почетак arrow Наставно особље arrow Избори сарадника
Тим Правног факултета освојио друго место на Републичком такмичењу у симулацији суђења
Обавештења за студенте

Тим Правног факултета освојио друго место на Републичком такмичењу у симулацији суђења из области Кривичног процесног права, која је одржана у Београду 27 - 28. 05. 2016. године, у организацији Партнера за демократске промене Србија.

Детаљније...
 
Свечаност уручења диплома свршеним студентима Правног факултета у Крагујевцу
Обавештења за студенте

Свечаност уручења диплома свршеним студентима Правног факултета у Крагујевцу одржаће се 03. јун 2016. године, са почетком у 12 сати, у амфитеатру Правног факултета.

Детаљније...
 
Семинар за студенте "Кривично право у Америци: искуства из судске праксе"
Обавештења за студенте

Регионални саветник у Министарству правде Сједињених Америчких Држава Џозеф Хајн је студентима Правног факултета oдржао тродневни семинар на тему "Кривично право у Америци: искуства из судске праксе".

Детаљније...
 
Избори за студентски парламент 6. априла 2016. године
Обавештења за студенте

Избори за Студентски парламент одржани су 06. априла 2016. године у времену од 9:30 - 17:30 сати у холу Факултета.

Детаљније...
 
Предавање академика проф. др Ивана Гутмана
Обавештења за студенте

У оквиру предавања из Криминалистике, у термину за госта предавача и вежбе у среду 23. 3. 2016. са почетком у 12 часова  предавање студентима Факултета одржао је академик проф. др Иван Гутман. Назив предавања је: "Како убити мужа- некад и сад".

 
ОДРЖАНО ОСМО ТРАДИЦИОНАЛНО ТАКМИЧЕЊЕ У БЕСЕДНИШТВУ "СРЕТЕЊСКЕ БЕСЕДЕ"
Обавештења за студенте

Правни факултет у Крагујевцу, у сарадњи са Студентским парламентом и ове године је организовао традиционално такмичење у беседништву "Сретењске беседе" које је одржано у четвртак, 18. фебруара 2016. године у амфитеатру „проф. др Живомир Ђорђевић“.

Детаљније...
 
СТУДЕНТИ ПРАВНОГ ФАКУЛТЕТА У КРАГУЈЕВЦУ У ПОСЕТИ ПРЕКРШАЈНОМ СУДУ У КРАГУЈЕВЦУ
Обавештења за студенте

Дана 18.12.2015. године, студенти треће године Правног факултета у Крагујевцу, посетили су Прекршајни суд у Крагујевцу. Током предавања које је одржала председник Прекршајног суда у Крагујевцу Сузана Рајовић, студенти су се упознали са организацијом и условима рада прекршајних судова у Републици Србији и улогом прекршајних судова у правосудном систему Републике Србије.

Детаљније...
 
ДАНИ ПРАВНИКА (23.-25. новембра 2015. године)
Обавештења за студенте

Овогодишњи Дани правника одржани су од 23. новембра до 25. новембра 2015. године.

Традиционалне, пете по реду, "Дане правника" у Крагујевцу отворио наш познати правник, новинар и војни аналитичар Мирослав Лазански. Скуп је свечано прогласила отвореним Бојана Аврамовић, председница Студентског парламента Правног факултета. Тема Лазансковог предавања била је "Тероризам - болест савременог друштва". Зашто и како је тероризам све више заступљен у свету, и ко је за то крив - само терористи или и глобалне силе, питања су која је отворио Лазански.

Детаљније...
 
Тaкмичeњe у симулaциjи суђeњa - „Moot Court“ из oблaсти зaштитe oд дискриминaциje
Обавештења за студенте

Пoвeрeник зa зaштиту рaвнoпрaвнoсти у партнерству са Правосудном академијом уз подршку Фонда за отворено друштво пoзивa зaинтeрeсoвaнe студeнткиње и студенте oснoвних и мaстeр студиja прaвa у Рeпублици Србиjи дa сe приjaвe нa тaкмичeњe у Симулaциjи суђeњa - „Moot Court“ из oблaсти зaштитe oд дискриминaциje.

Детаљније...
 
<< Почетак < Претходна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следећа > Крај >>

Резултати 37 - 45 of 97