QR код
Почетак arrow Наставно особље arrow Избори сарадника
ОДРЖАНО ОСМО ТРАДИЦИОНАЛНО ТАКМИЧЕЊЕ У БЕСЕДНИШТВУ "СРЕТЕЊСКЕ БЕСЕДЕ"
Обавештења за студенте

Правни факултет у Крагујевцу, у сарадњи са Студентским парламентом и ове године је организовао традиционално такмичење у беседништву "Сретењске беседе" које је одржано у четвртак, 18. фебруара 2016. године у амфитеатру „проф. др Живомир Ђорђевић“.

Детаљније...
 
СТУДЕНТИ ПРАВНОГ ФАКУЛТЕТА У КРАГУЈЕВЦУ У ПОСЕТИ ПРЕКРШАЈНОМ СУДУ У КРАГУЈЕВЦУ
Обавештења за студенте

Дана 18.12.2015. године, студенти треће године Правног факултета у Крагујевцу, посетили су Прекршајни суд у Крагујевцу. Током предавања које је одржала председник Прекршајног суда у Крагујевцу Сузана Рајовић, студенти су се упознали са организацијом и условима рада прекршајних судова у Републици Србији и улогом прекршајних судова у правосудном систему Републике Србије.

Детаљније...
 
ДАНИ ПРАВНИКА (23.-25. новембра 2015. године)
Обавештења за студенте

Овогодишњи Дани правника одржани су од 23. новембра до 25. новембра 2015. године.

Традиционалне, пете по реду, "Дане правника" у Крагујевцу отворио наш познати правник, новинар и војни аналитичар Мирослав Лазански. Скуп је свечано прогласила отвореним Бојана Аврамовић, председница Студентског парламента Правног факултета. Тема Лазансковог предавања била је "Тероризам - болест савременог друштва". Зашто и како је тероризам све више заступљен у свету, и ко је за то крив - само терористи или и глобалне силе, питања су која је отворио Лазански.

Детаљније...
 
Тaкмичeњe у симулaциjи суђeњa - „Moot Court“ из oблaсти зaштитe oд дискриминaциje
Обавештења за студенте

Пoвeрeник зa зaштиту рaвнoпрaвнoсти у партнерству са Правосудном академијом уз подршку Фонда за отворено друштво пoзивa зaинтeрeсoвaнe студeнткиње и студенте oснoвних и мaстeр студиja прaвa у Рeпублици Србиjи дa сe приjaвe нa тaкмичeњe у Симулaциjи суђeњa - „Moot Court“ из oблaсти зaштитe oд дискриминaциje.

Детаљније...
 
Стипендије Немачке службе за академску размену (DAAD) за 2016/17. годину
Обавештења за студенте

Немачка служба за академску размену (DAAD) расписала је конкурс за стипендије за академску 2016/17. годину.

Детаљније...
 
Прва награда на Конкурсу за избор најбољих студентских семинарских радова
Обавештења за студенте

Прву награду на Конкурсу за избор најбољих студентских семинарских радова, за школску 2014/2015 годину, добила је Тамара Радивојевић, досије број: 9/2011, за рад на тему: "Прекид трудноће".

 
Почетак школске 2015/2016 године
Обавештења за студенте

Свечаност поводом почетка школске 2015/2016 године и пријема нове генерације студената одржаће се 01. октобра 2015. године са почетком у 10:00 сати у Амфитеатру „Проф. др Живомир Ђорђевић”.

Настава за прву годину основних академских студија почиње 02. октобра 2015. године. Настава на осталим годинама студија почеће 05. октобра 2015. године.

 
Семинар за студенте Правног факултета у Крагујевцу од 4. до 8. маја 2015
Обавештења за студенте

Позивају се заинтересовани студенти да се пријаве за семинар који ће од 4. до 8. маја 2015. одржати судија Франк ЛаБуда из САД.

Детаљније...
 
<< Почетак < Претходна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следећа > Крај >>

Резултати 46 - 54 of 101