QR код
Regionalni Moot Court
Обавештења за студенте
Шведска међународне организација Civil Rights Defenders организује Regionalni Moot Court такмичење пред Европским судом за људска права, чији завршни турнир ће се ове године планирано одржати 22.VII - 24.VII 2016.
Детаљније...
 
Тим Правног факултета освојио друго место на Републичком такмичењу у симулацији суђења
Обавештења за студенте

Тим Правног факултета освојио друго место на Републичком такмичењу у симулацији суђења из области Кривичног процесног права, која је одржана у Београду 27 - 28. 05. 2016. године, у организацији Партнера за демократске промене Србија.

Детаљније...
 
Свечаност уручења диплома свршеним студентима Правног факултета у Крагујевцу
Обавештења за студенте

Свечаност уручења диплома свршеним студентима Правног факултета у Крагујевцу одржаће се 03. јун 2016. године, са почетком у 12 сати, у амфитеатру Правног факултета.

Детаљније...
 
Семинар за студенте "Кривично право у Америци: искуства из судске праксе"
Обавештења за студенте

Регионални саветник у Министарству правде Сједињених Америчких Држава Џозеф Хајн је студентима Правног факултета oдржао тродневни семинар на тему "Кривично право у Америци: искуства из судске праксе".

Детаљније...
 
Избори за студентски парламент 6. априла 2016. године
Обавештења за студенте

Избори за Студентски парламент одржани су 06. априла 2016. године у времену од 9:30 - 17:30 сати у холу Факултета.

Детаљније...
 
Предавање академика проф. др Ивана Гутмана
Обавештења за студенте

У оквиру предавања из Криминалистике, у термину за госта предавача и вежбе у среду 23. 3. 2016. са почетком у 12 часова  предавање студентима Факултета одржао је академик проф. др Иван Гутман. Назив предавања је: "Како убити мужа- некад и сад".

 
ОДРЖАНО ОСМО ТРАДИЦИОНАЛНО ТАКМИЧЕЊЕ У БЕСЕДНИШТВУ "СРЕТЕЊСКЕ БЕСЕДЕ"
Обавештења за студенте

Правни факултет у Крагујевцу, у сарадњи са Студентским парламентом и ове године је организовао традиционално такмичење у беседништву "Сретењске беседе" које је одржано у четвртак, 18. фебруара 2016. године у амфитеатру „проф. др Живомир Ђорђевић“.

Детаљније...
 
СТУДЕНТИ ПРАВНОГ ФАКУЛТЕТА У КРАГУЈЕВЦУ У ПОСЕТИ ПРЕКРШАЈНОМ СУДУ У КРАГУЈЕВЦУ
Обавештења за студенте

Дана 18.12.2015. године, студенти треће године Правног факултета у Крагујевцу, посетили су Прекршајни суд у Крагујевцу. Током предавања које је одржала председник Прекршајног суда у Крагујевцу Сузана Рајовић, студенти су се упознали са организацијом и условима рада прекршајних судова у Републици Србији и улогом прекршајних судова у правосудном систему Републике Србије.

Детаљније...
 
ДАНИ ПРАВНИКА (23.-25. новембра 2015. године)
Обавештења за студенте

Овогодишњи Дани правника одржани су од 23. новембра до 25. новембра 2015. године.

Традиционалне, пете по реду, "Дане правника" у Крагујевцу отворио наш познати правник, новинар и војни аналитичар Мирослав Лазански. Скуп је свечано прогласила отвореним Бојана Аврамовић, председница Студентског парламента Правног факултета. Тема Лазансковог предавања била је "Тероризам - болест савременог друштва". Зашто и како је тероризам све више заступљен у свету, и ко је за то крив - само терористи или и глобалне силе, питања су која је отворио Лазански.

Детаљније...
 
<< Почетак < Претходна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следећа > Крај >>

Резултати 55 - 63 of 116