Семинар на тему „Криминалистички и доказни аспекти решавања старих случајева кривичних дела”
Обавештења за студенте

У оквиру термина наставе и вежби из Криминалистике дана 12. 3. 2014. судија државног суда из Њујорка FRANK J. LABUDA (New York State Judge and Surrogate), одржао је предавање (семинар) на тему Cold Cases, Scene Investigation; Preservation of Evidence; Prosecution.

Детаљније...
 
Предавање проф. др Џејмса Клебе на тему "ОБРАЗОВАЊЕ У С.А.Д."
Обавештења за студенте

Уважени проф. др Џејмс Клеба (James Klebba), Универзитет Лојола, Њу Орлеанс, одржао је предавање на тему "Образовање у С.А.Д." у среду 18. децембра 2013. године у Амфитеатру Правног факултета Универзитета у Крагујевцу.

Детаљније...
 
Предавање проф. др Милана Влатковића
Обавештења за студенте

У уторак 24. децембра 2013. године, у семинар сали Факултета, студентима треће године у оквиру реализације наставног процеса из предмета Управно право, предавање на тему: "Управни надзор у правном систему Републике Србије" одржао је проф. др Милан Влатковић, шеф Групе за припрему Закона о управној инспекцији.

Детаљније...
 
Предавање проф. др Сретена Југовића
Обавештења за студенте

У уторак 10. децембра 2013. године, у семинар сали Факултета, студентима треће године у оквиру реализације наставног процеса из предмета Управно право предавање је одржао проф. др Сретен Југовић, ванредни професор Криминалистичко-полицијске академије, на тему: "Управна овлашћења полиције".

Детаљније...
 
Предавање г-дина Вука Цуцића
Обавештења за студенте

У уторак 03. децембра 2013. године, у оквиру реализације наставног процеса из предмета Управно право, студентима треће године предавање jе одржаo г-дин Вук Цуцић, посебни саветник Министра правде и државне управе и члан Радне групе за израду Закона о општем управном поступку, на тему: "Нека актуелна питања поводом доношења Закона о општем управном поступку".

Детаљније...
 
Предавање г-ђе Биљане Ремовић Димић
Обавештења за студенте

У среду, 20. новембра 2013. године, у сали Б 117 студентима четврте године предавање је одржала г-ђа Биљана Ремовић Димић, саветник у Едукативно информативном центру Завода за интелектуалну својину Републике Србије.

 
Апсолвентско вече студената Правног факултета
Обавештења за студенте

Фотографије са аполвентске вечери студената Правног факултета у Крагујевцу:

Детаљније...
 
ГЕНЕРАЦИЈА 2013 - Јутарњи програм РТС
Обавештења за студенте

Генерација 2013Задовољство нам је да Вам представимо пројекат Јутарњег програма Радио-телевизије Србије – ГЕНЕРАЦИЈА 2013. Реч је о мултимедијалном пројекту који је конципиран тако да путем друштвених мрежа Google plus и Facebook и извештајима у програму РТС-а, прати активности студената завршних година основних и мастер студија универзитета у Србији. О чему млади размишљају, чему се надају, шта их очекује по завршетку студија, како излазе на крај са уобичајеним студентским проблемима, какве су им перспективе у земљи, због чега маштају о усавршавању и запослењу у иностранству...

„Генерација 2013“ прати активности студената током ове академске године и пружа прилику да путем постова, видео записа, фотографија и др. представе своје идеје и планове, заједнички их реализују и тако покушају да остваре своје студентске снове.

Детаљније...
 
Предавање "Трговина људима"
Обавештења за студенте

20. марта 2013. године је у оквиру наставе из Криминалистике одржано предавање на тему "Трговина људима". Предавање је држао службеник ПУ Крагујевац.

Детаљније...
 
<< Почетак < Претходна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следећа > Крај >>

Резултати 55 - 63 of 94