QR код
Акција уређења зелене површине
Општа обавештења
У суботу, 29. марта 2011. године, запослени Правног факултета у Крагујевцу су учествовали у добровољној акцији уређења зелене површине поред зграде факултета.
Детаљније...
 
Предавање о Сретењском уставу
Општа обавештења
Поводом недеље Сретења, на Правном факултету у Крагујевцу први час предавања из предмета Уставно право предметни наставник проф. др Драган Батавељић посветио је Сретењском уставу донетом 1835. године у Крагујевцу.
Детаљније...
 
Градоначелник Крагујевца у посети Правном факултету
Општа обавештења
Градоначелник Крагујевца, господин Верољуб Стевановић, посетио Правни факултет и Уставну радионицу "Студентски модел новог устава Србије".
Детаљније...
 
Обележавање Дана државности Републике Србије
Општа обавештења

У склопу обележавања Дана државности Републике Србије, по први пут у историји, јавности су доступни оригинални примерци првих шест српских устава (1835, 1838, 1869, 1888, 1901, 1903).

У галерији Народног музеја у Крагујевцу од 15. до 22. фебруара отвара се јединствена изложба ове ризнице уставног и националног блага Србије. Изложба је отворена од 10 до 20 часова у назначеном периоду, а улаз је бесплатан.

Детаљније...
 
Измене Статута Правног факултета у Крагујевцу
Општа обавештења

Савет Правног факултета у Крагујевцу, на основу чл. 53. ст.1. т. 1 Закона о високом образовању ("СГ РС" бр. 76/05 ... 44/10) чл. 52. Одлуке о изменама и допунама Статута Универзитета у Крагујевцу и чл. 75. и 178. Статута Факултета, на седници одржаној 10.01.2011. године донео је Одлуку о изменама и допунама Статута Правног факултета у Крагујевцу.

 
Промоција Српске енциклопедије
Општа обавештења

Правни факултет Универзитета у Крагујевцу и Ректорат Универзитета у Крагујевцу организовали су промоцију СРПСКЕ ЕНЦИКЛОПЕДИЈЕ, том I, књига 1. Промоција је одржана 24. децембра 2010. године, у свечаној сали Ректората Универзитета у Крагујевцу.

О најзначајнијем националном енциклопедијском делу Србије, првој српској енциклопедији општег типа, капиталном издању Матице српске, Српске академије наука и уметности и Завода за уџбенике, на свечаној промоцији су говорили: академик Чедомир Попов, академик Василије Ђ. Крестић, академик Зоран Ковачевић, проф. др Драган Станић, проф. др Обрад Станојевић.

Детаљније...
 
Студентска акција помоћи Краљеву
Општа обавештења
Студенти Правног факултета у Крагујевцу, њих 50, су дана 12.11.2010, године, у петак, самоиницијативно, организовали акцију помоћи граду Краљеву и грађанима тог града.
Детаљније...
 
Презентација SEELS
Општа обавештења
Представници канцеларије GTZ из Београда, у понедељак 11.10.2010.г. у 12 часова у семинар сали, одржали су презентацију мреже правних факултета југоисточне Европе (SEELS), чији је члан и један од оснивача Правни факултет у Крагујевцу.
Детаљније...
 
Проф. др Ненад Ђурђевић добио највише признање УМСС
Општа обавештења

Проф. др Ненад Ђурђевић добио највише признање, златну медаљу, Удружења за медицину спорта Србије  

Проф. др Ненаду Ђурђевићу, редовном професору Правног факултета у Крагујевцу, уручено је на Четвртом конгресу медицине спорта и спортских наука, на коме је од 22. до 24. септембра 2010. године учествовао са поднетим рефератом, највише признање Удружења за медицину спорта Србије – златна медаља.

Детаљније...
 
<< Почетак < Претходна 21 22 23 24 Следећа > Крај >>

Резултати 181 - 189 of 214