QR код
Покренуте активности за избор Декана
Општа обавештења

Вршилац дужности Декана проф. др Предраг Стојановић донео је 06. јула 2009. године одлуку да се покрену припремне активности за избор Декана Правног факултета у Крагујевцу и затражио од шефова катедри да се катедре укључе у те активности и припреме за предлагање кандидата. Избор Декана треба да се, сходно одлуци Савета Правног факултета, обави у року од шест месеци од именовања вршиоца дужности Декана.

 
Именован вршилац дужности Декана
Општа обавештења
Савет Правног факултета у Крагујевцу именовао је на својој седници одржаној 02. јула 2009. године проф. др Предрага Стојановића за вршиоца дужности Декана факултета, након што је досадашњи Декан факултета проф. др Станко Бејатовић поднео оставку на ту функцију. В.Д. Декана је за продекана за наставу именовао доц. др Милана Палевића.
 
Отварање нове читаонице
Општа обавештења

У понедељак 8. јуна 2009. године у 1200 сати  отворена je нова читаоница на Правном факултету у Крагујевцу.

Детаљније...
 
X школа европског права
Општа обавештења

Центар за право Европске уније у сарадњи са GTZ организујe од 23. до 27. фебруара на Златибору X зимску школу европског права . Овогодишња школа је посвећена спровођењу Споразума о стабилизацији и придруживању.

 
Сусрет генерације 1977/1978
Општа обавештења

13.12.2008. организован је сусрет генерације која је уписала Правни факултет у Крагујевцу школске 1977/1978.

Детаљније...
 
Свечаност поводом почетка године
Општа обавештења
Свечаним пријемом студената у амфитеатру Правног факултета у Крагујевцу, одржаним 1. октобра 2008. године, обележен је почетак академске године. Студентима и гостима су се обратили Декан Правног факултета проф. др Станко Бејатовић, председник Окружног суда г. Мирољуб Томић и председник Студентског парламента Вишња Милекић.
Детаљније...
 
<< Почетак < Претходна 21 22 23 24 Следећа > Крај >>

Резултати 208 - 213 of 213