QR код
Симулација главног претреса
Општа обавештења
У понедељак 28. децембра 2009. године у 11.00h, студенти треће године Правног факултета у Крагујевцу одржали су симулацију главног претреса пред Окружним судом у Крагујевцу (Велика судницa).
Детаљније...
 
"Европа за све"
Општа обавештења
Поводом укидања виза расписан је конкурс "Европа за све" од Владе Републике Србије, како би 50 грађана на основу свог успеха и заслуга било одабрано за пут у Европу које финансира Влада Републике Србије.
Детаљније...
 
Нови Закон о безбедности у саобраћају
Општа обавештења
У среду 16.12.2009. године у 12 часова, у организацији Студентске асоцијације, у учионици Б-117 стручни кадрови саобраћајне полиције су одржали студентима и запосленима Правног факултета у Крагујевцу предавање о одредбама новог Закона о безбедности у саобраћају.
Детаљније...
 
Посета министра Чиплића 11.12.2009.
Општа обавештења

Поводом Међународног дана људских права, предавање студентима Правног факултета у Крагујевцу је одржао министар за људска и мањинска права, др Светозар Чиплић.

Истим поводом глумац Мирко Бабић је извео део "Сократове одбране".

Проф. др Миленко Крећа са Правног факултета у Београду је уручио награде студентима чији су есеји оцењени као најбољи.

Детаљније...
 
Једномесечни пробни приступ са факултета научним база
Општа обавештења

Обавештавамо вас да нам је Oxford University Press одобрио једномесечни приступ следећим базама:

1. Oxford Scholarship Online (http://www.oxfordscholarship.com/),
2. Max Planck Encyclopedia of Public International Law (http://www.mpepil.com/) и
3. Oxford Reports on International Law (http://www.oxfordlawreports.com/)

почев од 01.09.2009. године.

 
Акредитовани сви студијски програми
Општа обавештења

Комисија за акредитацију и проверу квалитета је издала уверења о акредитацији свих студијских програма, усклађених са Законом о високом образовању и Болоњском декларацијом, који ће се изводити на Правном факултету у Крагујевцу.

Детаљније...
 
Студенти Правног факултета на Веселом спусту 2009.
Општа обавештења
Туристичко спортска манифестација ВЕСЕЛИ СПУСТ традиционално се одржава од 1990. год. сваке последње недеље у јуну. Те прве године на Спусту је било око 150 људи, а данас се може наћи преко 10.000 домаћих и страних учесника. Спуст отпочиње од средњовековног града Маглича и наставља Ибром пуних 25 километара, са паузом у Матарушкој бањи.
Детаљније...
 
Генерални конзул Словеније одбранио магистарску тезу
Општа обавештења
Господин Јожеф Кечек, генерални конзул Републике Словеније у Србији, одбранио је на Правном факултету у Крагујевцу у четвртак, 04. јула 2009. године своју магистарску тезу под насловом: "Финансијскоправни оквири придруживања Републике Словеније и Републике Србије Европској унији".
 
Покренуте активности за избор Декана
Општа обавештења

Вршилац дужности Декана проф. др Предраг Стојановић донео је 06. јула 2009. године одлуку да се покрену припремне активности за избор Декана Правног факултета у Крагујевцу и затражио од шефова катедри да се катедре укључе у те активности и припреме за предлагање кандидата. Избор Декана треба да се, сходно одлуци Савета Правног факултета, обави у року од шест месеци од именовања вршиоца дужности Декана.

 
<< Почетак < Претходна 21 22 23 24 25 26 27 Следећа > Крај >>

Резултати 226 - 234 of 239