QR код
Почетак arrow Информације arrow Обавештења arrow ПРОГЛАШЕНО ВАНРЕДНО СТАЊЕ
ПРОГЛАШЕНО ВАНРЕДНО СТАЊЕ

НА ОСНОВУ УСТАВА РЕПУБЛИКЕ СРБИЈЕ, ПРЕДСЕДНИК РЕПУБЛИКЕ СРБИЈЕ, ПРЕДСЕДНИЦА НАРОДНЕ СКУПШТИНЕ РЕПУБЛИКЕ СРБИЈЕ И ПРЕДСЕДНИЦА ВЛАДЕ РЕПУБЛИКЕ СРБИЈЕ ДОНЕЛИ СУ ОДЛУКУ О ПРОГЛАШЕЊУ ВАНРЕДНОГ СТАЊА. ТОКОМ ТРАЈАЊА ВАНРЕДНОГ СТАЊА АКТИВНОСТИ НА ПРАВНОМ ФАКУЛТЕТУ ОРГАНИЗУЈУ СЕ НА СЛЕДЕЋИ НАЧИН:

1. НАСТАВА (ПРЕДАВАЊА И ВЕЖБЕ) НА ОСНОВНИМ, МАСТЕР И ДОКТОРСКИМ СТУДИЈАМА БИЋЕ ОРГАНИЗОВАНА БЕЗ ФИЗИЧКОГ ПРИСУСТВА СТУДЕНАТА. НАСТАВНИ МАТЕРИЈАЛИ СА ПРЕЗЕНТАЦИЈАМА И ДОДАТНИМ ПОЈАШЊЕЊИМА БИЋЕ РЕДОВНО АЖУРИРАНИ И ДОСТУПНИ НА САЈТУ ФАКУЛТЕТА. http://www.jura.kg.ac.rs/index.php/sr/dokumenti/294-nastavni-materijali.../view-category.htm).

2. СВИМ СТУДЕНТИМА БИЋЕ ПРИЗНАТИ ПРЕДИСПИТНИ ПОЕНИ ПО ОСНОВУ ПРЕДАВАЊА И ВЕЖБИ.

3. КОНСУЛТАЦИЈЕ СА НАСТАВНИЦИМА И САРАДНИЦИМА ОБАВЉАЋЕ СЕ ЕЛЕКТРОНСКИМ ПУТЕМ. НАСТАВНИЦИ И САРАДНИЦИ СУ ОБАВЕЗНИ ДА ОДГОВОРЕ НА УПИТЕ СТУДЕНАТА У РОКУ ОД 24 САТА.

4. ИСПИТИ СЕ НЕЋЕ ОДРЖАВАТИ.

5. СТУДЕНТИ СЕ МОГУ ОБРАЋАТИ СТУДЕНТСКОЈ СЛУЖБИ ЕЛЕКТРОНСКИМ ПУТЕМ НА МЕЈЛ АДРЕСУ Ова адреса је заштићена од робота. Потребан вам је Јава-скрипта да би сте је видели. СТУДЕНТСКА СЛУЖБА ЈЕ ОБАВЕЗНА ДА ОДГОВОРИ НА СТУДЕНТСКЕ ЗАХТЕВЕ У РОКУ ОД 24 САТА.

6. СТУДЕНТИ СВОЈЕ ДОСПЕЛЕ ФИНАНСИЈСКЕ ОБАВЕЗЕ ПРЕМА ФАКУЛТЕТУ ИСПУЊАВАЈУ У СКЛАДУ СА РОКОВИМА ДОСПЕЋА ПУТЕМ Е-ИНДЕКСА ИЛИ СЛАЊЕМ УПЛАТНИЦА ЕЛЕКТРОНСКИМ ПУТЕМ НА МЕЈЛ АДРЕСУ  Ова адреса је заштићена од робота. Потребан вам је Јава-скрипта да би сте је видели.

7. БИБЛИОТЕКА ФАКУЛТЕТА ЋЕ ПРИМАТИ ЕЛЕКТРОНСКЕ ЗАХТЕВЕ СТУДЕНАТА ЗА ИЗДАВАЊЕ ЕЛЕКТРОНСКИХ ИЗДАЊА ПУБЛИКАЦИЈА НА МЕЈЛ АДРЕСУ  Ова адреса је заштићена од робота. Потребан вам је Јава-скрипта да би сте је видели.  БИБЛИОТЕКА ЈЕ ОБАВЕЗНА ДА ОДГОВОРИ НА ЗАХТЕВЕ СТУДЕНАТА У РОКУ ОД 24 САТА.

8. ЧИТАОНИЦА НЕЋЕ РАДИТИ.

9. СТУДЕНТСКИ КАФИЋ "ЈУСТИЦИЈА" НЕЋЕ РАДИТИ.

10. КЊИЖАРА НЕЋЕ РАДИТИ.

11. ОТКАЗУЈУ СЕ СВЕ СТУДЕНТСКЕ ВАННАСТАВНЕ АКТИВНОСТИ.

12. ПРИМЕДБЕ НА ПОСТУПАЊЕ ПО ОВОМУ УПУТСТВУ МОЖЕТЕ СЛАТИ НА МЕЈЛ АДРЕСУ  Ова адреса је заштићена од робота. Потребан вам је Јава-скрипта да би сте је видели.

ФАКУЛТЕТ ЋЕ БЛАГОВРЕМЕНО ОБАВЕШТАВАТИ СТУДЕНТЕ О ВРЕМЕНУ ТРАЈАЊА ОВИХ МЕРА И ЊИХОВИМ ИЗМЕНАМА.

 

ДЕКАН ПРАВНОГ ФАКУЛТЕТА 
ПРОФ. ДР ДРАГАН ВУЈИСИЋ
 
< Претходно   Следеће >