Почетак
ОДРЖАНО Х МАЈСКО САВЕТОВАЊЕ
петак, 09 мај 2014

У организацији Института за правне и друштвене науке Правног факултета Универзитета у Крагујевцу у петак, 9. маја 2014. године, одржано је Х Мајско саветовање на тему "Услужни послови". Саветовање је отворио директор Института за правне и друштвене науке, проф. др Миодраг Мићовић, а затим је в. д. декана, проф. др Ненад Ђурђевић поздравио учеснике и госте скупа.

Правни факултет у Крагујевцу, као и до сада, угостио је велики број стручњака из разних области услуга: пословних, прометних, финансијских и банкарских, туристичких, спортских и услуга од општег интереса. Такође, изложени су и реферати из области интелектуалне својине и услуга, медијских услуга, здравства и социјалне заштите, управе, образовања, примене права и заштите корисника услуга и других услуга и са њима повезаних питања. Укупно 64 реферата објављено је у Зборнику радова.

Учесници скупа су били представници уважених институција и фирми, попут: Правног факултета Нови Сад, Правног факултета Скопље, Правног факултета Осијек, Правног факултета Бања Лука, Правног факултета Мостар, Поморског факултета из Сплита, Факултета за хотелијерство и туризам у Врњачкој Бањи, Економског факултета Крагујевац, Правног факултета Универзитета Унион Београд, Правног факултета Универзитета МИТ Скопље, Пословног факултета Ваљево Универзитета Сингидунум Београд, Факултета за правне и пословне студије „Др Лазар Вркатић“ у Новом Саду, Високе пословне школе, Високе школе пословног бизниса Београд, Привредне академије Нови Сад, ДДОР Нови Сад, Правног факултета Ријека, Факултета техничких наука Нови Сад, Факултета за услужни бизнис Универзитета Еуконс Сремска Каменица, Правног факултета Универзитета „Синергија“ у Бијељини и Правног факултета Крагујевац. 

Фото:

 
< Претходно   Следеће >