QR код
Упис предиспитних поена из предмета Организовани криминалитет - правни оквир
Обавештења за студенте мастер студија

Упис предиспитних поена из предмета Организовани криминалитет - правни оквир обавиће се у среду, 11. марта, у термину предавања, у семинар сали.

 
КОНКУРС ЗА СТИПЕНДИРАНУ МОБИЛНОСТ СТУДЕНАТА У СВРХУ УЧЕЊА У ОКВИРУ ЕРАЗМУС+ ПРОГРАМА
Општа обавештења

У складу са потписаним Уговором о додели наменских бесповратних средстава између Универзитета у Крагујевцу и Фондације Темпус, Универзитет у Крагујевцу расписује Конкурс за стипендирану мобилност студената у сврху учења у оквиру Еразмус+ програма.

На конкурс се могу пријавити студенти свих нивоа академских студија свих факултета у саставу Универзитета у Крагујевцу и то за студентску размену у сврху учења у минималном трајању од 3, а максималном трајању од 5 месеци.

РОК ЗА ДОСТАВЉАЊЕ ПРИЈАВА: 23. март 2020. године

Потпуне информације о конкурсу се налазе на адреси: http://kg.ac.rs/vest.php?vest_je=2521

 
Одбрана мастер рада
Обавештења за студенте мастер студија

Ана Миловановић, студент мастер академских студија на модулу - Грађанско право1, браниће мастер рад, под насловом "Дејство уговора о уступању и расподели имовине за живота" дана 05.03.2020. године у 13:00 часова.

 
Одбрана мастер рада
Обавештења за студенте мастер студија

Никола Вујовић, студент мастер академских студија на модулу - Теоријскоправном, браниће мастер рад, под насловом "Заштита права националних мањина у правном поретку Републике Србије" дана 29.02.2020. године у 10:00 часова.

 
Уводне вежбе из наставног предмета Међународно пословно право
Обавештења за студенте

Уводне вежбе из наставног предмета Међународно пословно право одржаће се у понедељак 2. марта 2020. године у сали Б 117, са почетком у 13:00 часова за све студенте четврте године основних академских студија (Општи смер и смер Унутрашњи послови и безбедност)

 
Обавештење за студенте Мастер академских студија
Обавештења за студенте мастер студија

Обавештавају се студенти МАС да је други колоквијум из наставног предмета Алтернативни начини решавања уговорноправних спорова (ГП1 модул), заказан за 19.03.2020. године у 16h.

За сва додатна питања студенти се могу обратити на следећи mail: Ова адреса је заштићена од робота. Потребан вам је Јава-скрипта да би сте је видели.

 
Обавештење за студенте мастер студија
Обавештења за студенте мастер студија

Упис предиспитних поена из наставног предмета Криминологија са правом извршења кривичних санкција ће се обавити у уторак, 25.02.2020. године, у 15 часова у учионици А2.

 
Поправни колоквијум из наставног предмета Увод у право
Обавештења за студенте

Поправни колоквијум из наставног предмета Увод у право ће бити одржан у суботу, 29. фебруара 2020 године у 10 сати у сали Б 115. Право изласка на поправни колоквијум имају они студенти који немају положена сва три ослобађајућа колоквијума. То обухвата и оне који нису положили ниједан од прва три колоквијума, или нису положили први , односно, други колоквијум.
Студенти који желе да раде колоквијум треба да се пријаве код сарадника у настави Андрије Поповића (лично у кабинету А211 или на e- mail: Ова адреса је заштићена од робота. Потребан вам је Јава-скрипта да би сте је видели. ), и то најкасније до петка 28. фебруара 2020 године. 

 
Предавања из предмета Системи безбедности
Обавештења за студенте

Предавања из предмета Системи безбедности, заказана за 21.02.2020. године са почетком у 10:15 часова, биће одржана истог дана, са почетком у 13 часова.

 
<< Почетак < Претходна 1 2 3 Следећа > Крај >>

Резултати 1 - 9 of 19