QR код
ОБАВЕШТЕЊЕ ЗА СТУДЕНТЕ МАСТЕР АКАДЕМСКИХ СТУДИЈА (УПОРЕДНО ПОРОДИЧНО ПРАВО)
Обавештења за студенте мастер студија

Студенти мастер академских студија који су у оквиру модула Грађанско право 2 (домаће и упоредно грађанско право) изабрали наставни предмет Упоредно породично право, имаће колоквијум дана 29. маја 2020. године са почетком у 14 часова. 

Детаљније...
 
Одбрана мастер рада
Обавештења за студенте мастер студија

Мирјана Драгодан, студент мастер академских студија на модулу – Грађанскоправно 1, браниће мастер рад под називом "Формализам код уговора наследног права и учешће јавног бележника у остварењу формалних услова њихове пуноважности" дана 22.05.2020. године, са почетком у 11:00 часова у Семинар сали.

 
I и II Колоквијум из ПРАВА ОСИГУРАЊА
Обавештења за студенте

I и II Колоквијум из ПРАВА ОСИГУРАЊА одржаће се 26. 05. 2020. према следећем распореду:

Детаљније...
 
Обавештење за колоквијум из Радног права
Обавештења за студенте

Колоквијум из Радног права ће се одржати у петак 15.05.2020. године. На сајт Правног факултета у Крагујевцу, у делу посвећеном наставним материјалима у коме се сада налазе снимци вежби, модели аката и презентације у 13:00 часова биће окачено 16 задатака. 

Детаљније...
 
КВАЛИФИКАЦИОНИ ТЕСТ ИЗ РАЗВИТКА ПРАВА У МАРТОВСКОМ ИСПИТНОМ РОКУ – измена термина
Обавештења за студенте

Студенти који немају положене колоквијуме из РАЗВИТКА ПРАВА, а пријавили су испит за мартовски испитни рок, обавезни су да полажу писмени квалификациони испит (из материје која је одређена за колоквијуме), 21. маја, са почетком у 9:00 часова

Студенти који хоће да полажу тест треба да се јаве на мејл сарадници Јовани Милорадовић.

 
ОБАВЕШТЕЊЕ ЗА СТУДЕНТЕ МАС (УГОВОРИ НАСЛЕДНОГ ПРАВА И УПОРЕДНО НАСЛЕДНО ПРАВО)
Обавештења за студенте мастер студија

Измењен је начин оствaривања предиспитних бодова на МАС за предметe Уговори наследног права и Упоредно наследно право. Будући да се колоквијуми неће организовати, бодове за ове предиспитне активности студенти могу остварити на следећи начин:

Детаљније...
 
ПРВИ КОЛОКВИЈУМ ИЗ НАСЛЕДНОГ ПРАВА
Обавештења за студенте

Први колоквијум из предмета Наследно право биће одржан on-line, у понедељак, 25. маја 2020. године, са почетком у 12 часова. Студенти који хоће да полажу колоквијум, дужни су да се пријаве до 15. маја 2020. године, тако што ће послати пријаву са е-mail адресе коју ће користити за полагање колоквијума, на е-mail  Ова адреса је заштићена од робота. Потребан вам је Јава-скрипта да би сте је видели. . У пријави студент треба да наведе своје име и презиме. као и број индекса. Градиво за полагање колоквијума обухвата првих 117 страна уџбеника који је одрeђен као обавезна литература.

 
КОЛОКВИЈУМИ ИЗ СРПСКОГ ПРАВА
Обавештења за студенте

Термини за полагање колоквијума из СРПСКОГ ПРАВА су: 25, 28. мај и 1. јун.

Студенти који желе да раде колоквијум/е треба да се јаве на мејл асистенктињи Биљани Гавриловић (у мејлу написати: име, презиме, број индекса и у којем термину студент жели да ради први, а у којем други колоквијум).

 
КВАЛИФИКАЦИОНИ ТЕСТ ИЗ СРПСКОГ ПРАВА У МАРТОВСКОМ ИСПИТНОМ РОКУ
Обавештења за студенте

Студенти који немају положене колоквијуме из СРПСКОГ ПРАВА обавезни су да полажу писмени квалификациони испит (из материје која је одређена за колоквијуме), 18. маја, са почетком у 9:00 часова, у учионици где се одржава испит.

 
<< Почетак < Претходна 1 2 3 4 Следећа > Крај >>

Резултати 19 - 27 of 34