QR код
Одбране мастер радова
Обавештења за студенте мастер студија

Стеван Јанић, студент мастер академских студија на модулу - Кривично право, браниће мастер рад под називом "Претње и ризици од тероризма у Рашко-полимској области", 13.10.2020. у семинар сали Правног факултета, са почетком у 13:30 сати.

Марта Рацић, студент мастер академских студија на модулу - Кривично право, браниће мастер рад под називом "Улога Еуропола у сузбијању организованог криминалитета", 13.10.2020. у семинар сали Правног факултета, са почетком у 14:00 сати.

 
Резултати испита из наставног предмета Привредно право
Обавештења за студенте

Обавештавају се студенти који су полагали испит из наставног предмета Привредно право код проф. др Драгана Вујисића 06. октобра 2020. године, да ће резултати испита бити доступни у четвртак 08. октобра 2020. године после 12:00 сати на е-порталу.

 
Одбрана СИР - припрема и израда пројекта мастер рада
Обавештења за студенте мастер студија

Студент мастер академских студија, Марија Зекић, браниће Студијско истраживачки рад - припрема и израда пројекта мастер рада, на предмету: Стварна права обезбеђења потраживања у савременим правним системима , под називом "Вансудско намирење хипотеке" у уторак 13.10.2020. у свечаној сали Правног факултета, са почетком у 12:00 сати.

 
Одбрана СИР - припрема и израда пројекта мастер рада
Обавештења за студенте мастер студија

Студент мастер академских студија, Маријана Виторовић, браниће Студијско истраживачки рад - припрема и израда пројекта мастер рада, на предмету: Уговори у спорту, "Законско уређење уговора о раду са професионалним спортистима у државама бивше Југославије" у уторак 13.10.2020. у семинар сали Правног факултета, са почетком у 12:00 сати.

 
КВАЛИФИКАЦИОНИ ТЕСТ ИЗ СРПСКОГ ПРАВА У ИСПИТНОМ РОКУ: СЕПТЕМБАР 2
Обавештења за студенте

Студенти који немају положене колоквијуме из СРПСКОГ ПРАВА обавезни су да полажу писмени квалификациони испит (из материје која је одређена за колоквијуме), 12. октобра, са почетком у 8:30, у учионици где се одржава испит.

 
КОНКУРС ЗА СТИПЕНДИРАНУ МОБИЛНОСТ СТУДЕНАТА У СВРХУ УЧЕЊА У ОКВИРУ ЕРАЗМУС+ ПРОГРАМА
Општа обавештења

Еразмус+ пројекти мобилности у области високог образовања
Размена студената са институцијама из Програмских земаља: КА103 2019 - 2. позив

У складу са потписаним Уговором о додели наменских бесповратних средстава између Универзитета у Крагујевцу и Фондације Темпус, Универзитет у Крагујевцу расписује 2. Конкурс за стипендирану мобилност студената у сврху учења у оквиру Еразмус+ програма.

На конкурс се могу пријавити студенти свих нивоа академских студија свих факултета у саставу Универзитета у Крагујевцу и то за студентску размену у сврху учења у минималном трајању од 3, односно максималном трајању од 5 месеци.

Детаљније...
 
Упис на мастер студије у првом року
Обавештења за студенте мастер студија

Студенти који су стекли право да се упишу на мастер академске студије на Правном факултету у Крагујевцу могу се уписати у периоду од 05. до 07. октобра 2020. године у периоду од 09 до 15 сати.

Детаљније...
 
Упис оцена са испита из Права приватне безбедности
Обавештења за студенте

Упис оцена са испита из Права приватне безбедности из септембарског испитног рока, ће се обавити у понедељак 05.10.2020. године у 12 часова у кабинету асистенткиње Вишње Ранђеловић - Б 105.

 
Упис оцена са испита из Наследног права
Обавештења за студенте

Упис оцена студентима који су положили испит из Наследног права код доц. др Тамаре Ђурђић-Милошевић, у мајском, јунском, августовском или септембарском испитном року, као и студентима који су претходно положили испит у довршеном мартовском или априлском року, а није им уписана оцена, обавиће се у понедељак 05. октобра 2020.год. у сали А-2, са почетком у 10 часова.

 
<< Почетак < Претходна 1 2 3 4 5 Следећа > Крај >>

Резултати 37 - 45 of 45