Квалификациони тест из Српског права у августовском испитном року
Обавештења за студенте

Студенти који немају положене колоквијуме из СРПСКОГ ПРАВА обавезни су да полажу писмени квалификациони испит (из материје која је одређена за колоквијуме), 29. августа, са почетком у 9:00, у учионици Б115.

 
КВАЛИФИКАЦИОНИ ТЕСТ ИЗ РАЗВИТКА ПРАВА У АВГУСТОВСКОМ ИСПИТНОМ РОКУ
Обавештења за студенте

Студенти који немају положене колоквијуме из РАЗВИТКА ПРАВА, а пријавили су испит за августовски испитни рок, обавезни су да полажу писмени квалификациони испит (из материје која је одређена за колоквијуме), 28. августа, са почетком у 8:30 часова, у учионици где се одржава испит

 
Одбрана СИР-а - припрема и израда пројекта мастер рада
Обавештења за студенте мастер студија

Студент мастер академских студија, Стефан Вукадиновић бр. индекса 58/2017, брниће Студијско истраживачки рад - припрема и израда пријекта мастер рада, на предмету Уговори наследног права, под називом "Раскид уговора о доживотном издржавању због неизвршења", у среду 21.08.2019, у семинар сали Правног факултета, с почетком у 13:30 сати.

Студенткиња мастер академских студија, Дијана Митровић бр. индекса 27/2017, брниће Студијско истраживачки рад - припрема и израда пријекта мастер рада, на предмету Уговори наследног права, под називом "Разграничење уговора о наслеђивању од сродних правних послова", у среду 21.08.2019, у семинар сали Правног факултета, с почетком у 14:00 сати.

 

 
<< Почетак < Претходна 1 2 Следећа > Крај >>

Резултати 10 - 12 of 12