QR код
Анкетирање студената
Општа обавештења

Комисија за унапређење и обезбеђење квалитета у периоду од 01. до 05. фебруара спроводи анкете о педагошком раду наставника и сарадника и о квалитету студијских програма. Студенти треба да се у овом периоду изјасне по постављеним питањима на Moodle платформи. Анкета је потпуно анонимна.

 
Одбрана мастер рада
Обавештења за студенте мастер студија

Јованка Карличић, студент мастер академских студија на модулу - Јавно право, браниће мастер рад под називом: "Нови јавни менаџмент у англосаксонском правном систему" дана 08.02.2021. у семинар сали Правног факултета А-4, са почетком у 12:00 сати.

 
Одбрана СИР - припрема и израда пројекта мастер рада
Обавештења за студенте мастер студија

Студент мастер академских студија, Ђорђе Дрндаревић, браниће Студијско истраживачки рад - припрема и израда пројекта мастер рада, из предмета Менаџмент јавне управе под називом "Дисциплинска одговорност државних службеника " дана 05.02.2021. у 11:00 сати.

 
Додатни термин за израду колоквијума из Права индустријске својине
Обавештења за студенте

Обавештавају се студенти четврте године ОАС Општег смера да студенти који су у време израде првог и другог контролног теста (колоквијума)из Права индустријске својине били у изолацији, први и други контролни тест могу полагати у накнадном термину 10.02.2021. године, након што доставе доказ о томе да им је изолација (која је трајала у време наведених тестова) престала, асистенту Николи Милосављевићу на мејл Ова адреса је заштићена од робота. Потребан вам је Јава-скрипта да би сте је видели. .

 
ВАЖНО ОБАВЕШТЕЊЕ - промена термина уписа поена из Права индустријске својине
Обавештења за студенте

Обавештавају се студенти 4. године ОАС Општег смера да ће се упис предиспитних поена за предмет Право индустријске својине обавити у среду 03.02.2021. године и то:

  • Студенти чија презимена почињу са А до Ђ у 08.30 часова 
  • Студенти чија презимена почињу са Ж до Марисављевић у 09.30 часова 
  • Студенти чија презимена почињу са Марјановић до Н у 10.30 часова 
  • Студенти чија презимена почињу са П до Ш у 11.30.

Лично присуство није обавезно.

Студенти који не живе у Крагујевцу на упис поена могу доћи и на дан испита код професора др Стефана Шокињова 25.02.2021. године.

 
Трећи ослобађајући колоквијум из Увода у грађанско право и стварно право
Обавештења за студенте

Трећи ослобађајући колоквијум за студенте општег смера и смера УПБ из наставног предмета Увод у грађанско право и стварно право одржаће се у петак 12. 02. 2021. године у амфитеатру по следећем распореду:

  • од 12.00 часова за студенте прве и друге групе вежби (до броја индекса 116/2019) 
  • од 13.15 часова за студенте треће и четврте групе вежби (од броја индекса 123/2019-)

Напомена 1: У оквире колоквијума не улазе регистри права на непокретности.

Напомена 2: Студенти који су због инфицирања вирусом COVID-19 били спречени да раде први или други колоквијум, моћи ће накнадно да га раде у петак 12. 02. 2021. године у амфитеатру у термину од 14.30 часова, уз достављање лекарске документације на мејл Ова адреса је заштићена од робота. Потребан вам је Јава-скрипта да би сте је видели. сараднику у настави Емилији Костић.

 
Одбрана СИР - припрема и израда пројекта мастер рада
Обавештења за студенте мастер студија

Студент мастер академских студија, Мирсад Горчевић, браниће Студијско истраживачки рад - припрема и израда пројекта мастер рада, из предмета Уговори наследног права под називом "Прималац издржавања код уговора о доживотном издржавању " дана 02.02.2021. у 12:00 сати.

 
ОБАВЕШТЕЊЕ ЗА СТУДЕНТЕ МАСТЕР АКАДЕМСКИХ СТУДИЈА
Обавештења за студенте мастер студија

Обавештавају се студенти мастер академских студија, да су у обавези да се изјасне из којих изборних предмета ће слушати наставу у летњем семестру школске 2020/2021. године.

Анкетни листићи могу се преузети на студентској служби, од 26. - 29. jaнуара 2021. године.

Студенти који не живе у Крагујевцу, могу извршити пријаву на мејл Ова адреса је заштићена од робота. Потребан вам је Јава-скрипта да би сте је видели.

 
Колоквијум из Ауторског права
Обавештења за студенте

"Обавештавају се студенти треће године ОАС општег смера да ће се колоквијум из Ауторског права одржати у среду 27.01.2021. године са почетком од 14.50 часова у учионици Б-115.

 
<< Почетак < Претходна 1 2 3 4 Следећа > Крај >>

Резултати 1 - 9 of 31