QR код
КОЛОКВИЈУМ ИЗ СРПСКОГ ПРАВА: 28. МАЈ
Обавештења за студенте

Колоквијум из СРПСКОГ ПРАВА, за студенте који су се пријавили за 28. мај, биће одржан у учионици Б115, према следећем распореду:

  • 9:00 - студенти са бројем индекса 1/2019 - 140/2019;
  • 10:30 - остали студенти
 
КОЛОКВИЈУМ ИЗ СРПСКОГ ПРАВА: 25. МАЈ
Обавештења за студенте

Колоквијум из СРПСКОГ ПРАВА, за студенте који су се пријавили за 25. мај, биће одржан у учионици Б115, према следећем распореду:

  • 9:00 - студенти са бројем индекса 1/2019 - 130/2019; 
  • 10:30 - остали студенти
 
I и II Колоквијум из ПРАВА ОСИГУРАЊА
Обавештења за студенте

I и II Колоквијум из ПРАВА ОСИГУРАЊА одржаће се 26. 05. 2020. према следећем распореду:

Детаљније...
 
Обавештење за колоквијум из Радног права
Обавештења за студенте

Колоквијум из Радног права ће се одржати у петак 15.05.2020. године. На сајт Правног факултета у Крагујевцу, у делу посвећеном наставним материјалима у коме се сада налазе снимци вежби, модели аката и презентације у 13:00 часова биће окачено 16 задатака. 

Детаљније...
 
КВАЛИФИКАЦИОНИ ТЕСТ ИЗ РАЗВИТКА ПРАВА У МАРТОВСКОМ ИСПИТНОМ РОКУ – измена термина
Обавештења за студенте

Студенти који немају положене колоквијуме из РАЗВИТКА ПРАВА, а пријавили су испит за мартовски испитни рок, обавезни су да полажу писмени квалификациони испит (из материје која је одређена за колоквијуме), 21. маја, са почетком у 9:00 часова

Студенти који хоће да полажу тест треба да се јаве на мејл сарадници Јовани Милорадовић.

 
ПРВИ КОЛОКВИЈУМ ИЗ НАСЛЕДНОГ ПРАВА
Обавештења за студенте

Први колоквијум из предмета Наследно право биће одржан on-line, у понедељак, 25. маја 2020. године, са почетком у 12 часова. Студенти који хоће да полажу колоквијум, дужни су да се пријаве до 15. маја 2020. године, тако што ће послати пријаву са е-mail адресе коју ће користити за полагање колоквијума, на е-mail  Ова адреса је заштићена од робота. Потребан вам је Јава-скрипта да би сте је видели. . У пријави студент треба да наведе своје име и презиме. као и број индекса. Градиво за полагање колоквијума обухвата првих 117 страна уџбеника који је одрeђен као обавезна литература.

 
КВАЛИФИКАЦИОНИ ТЕСТ ИЗ СРПСКОГ ПРАВА У МАРТОВСКОМ ИСПИТНОМ РОКУ
Обавештења за студенте

Студенти који немају положене колоквијуме из СРПСКОГ ПРАВА обавезни су да полажу писмени квалификациони испит (из материје која је одређена за колоквијуме), 18. маја, са почетком у 9:00 часова, у учионици где се одржава испит.

 
КВАЛИФИКАЦИОНИ ТЕСТ ИЗ РАЗВИТКА ПРАВА У МАРТОВСКОМ ИСПИТНОМ РОКУ
Обавештења за студенте

Студенти који немају положене колоквијуме из РАЗВИТКА ПРАВА, а пријавили су испит за мартовски испитни рок, обавезни су да полажу писмени квалификациони испит (из материје која је одређена за колоквијуме), 20. маја, са почетком у 9:00 часова.

Студенти који хоће да полажу тест треба да се јаве на мејл сарадници Јовани Милорадовић.

 
БРЗИ ПРОТОК ИНТЕРНЕТА ЗА СТУДЕНТЕ
Општа обавештења

Кабинет председника Владе у сарадњи са Министарством трговине, туризма и телекомуникација обезбедио је подршку телеоператера да омогуће брз проток интернета студентима којима  је то неопходно.

Заинтересовани студенти за брзи проток интернета могу се пријавити на следећем линку до 06.05.2020. у 15h

Пријава за брзи проток интернета