QR код
Обавештење о обављању разговора са кандидатима пријављеним по конкурсу за избор једног сарадника у звање асистента за ужу грађанскоправну научну област
Општа обавештења

Обавештавају се кандидати пријављени по конкурсу Правног факултета Универзитета у Крагујевцу за избор једног сарадника у звање асистента за ужу грађанскоправну научну област, објављеном у публикацији „Послови“ бр. 894 – 895 од 12. августа 2020. године, да ће се разговор са њима обавити у четвртак 03. септембра 2020. године у сали А – 1 Правног факултета у Крагујевцу са почетком у 11 часова.

 
РАЗГОВОР СА КАНДИДАТИМА
Општа обавештења

РАЗГОВОР СА КАНДИДАТИМА КОЈИ СУ СЕ ПРИЈАВИЛИ НА КОНКУРС ЗА САРАДНИКА У НАСТАВИ ЗА УЖУ ГРАЂАНСКО - ПРАВНУ НАУЧНУ ОБЛАСТ БИЋЕ ОБАВЉЕН У ЧЕТВРТАК, 03. 09. 2020. У САЛИ А1, У 14 САТИ.

 
Научни скуп у Источном Сарајеву
Општа обавештења

Правни факултет Универзитета у Источном Сарајеву организује 24. октобра 2020. године IX Научни скуп на општу тему „Изазови правном систему“. Суорганизатори Научног скупа су Међународни савез правника (Международный союз юристов) са седиштем у Москви, Српско удружење за кривичноправну теорију и праксу са седиштем у Београду и Институт за криминолошка и социолошка истраживања са седиштем у Београду.

Детаљније...
 
КВАЛИФИКАЦИОНИ ТЕСТ ИЗ СРПСКОГ ПРАВА У ИСПИТНОМ РОКУ – АВГУСТ
Обавештења за студенте

Студенти који немају положене колоквијуме из СРПСКОГ ПРАВА обавезни су да полажу писмени квалификациони испит (из материје која је одређена за колоквијуме), 7. септембра, са почетком у 8:30 часова, у учионици где се одржава испит.

 
КВАЛИФИКАЦИОНИ ТЕСТ ИЗ РАЗВИТКА ПРАВА У ИСПИТНОМ РОКУ - АВГУСТ
Обавештења за студенте

Студенти који немају положене колоквијуме из РАЗВИТКА ПРАВА, а пријавили су испит за августовски испитни рок, обавезни су да полажу писмени квалификациони испит (из материје која је одређена за колоквијуме), 11. септембра, са почетком у 8:30 часова, у учионици где се одржава испит.

 
Обавештење
Обавештења за студенте мастер студија
Испит из предмета, Дипломатско- конзуларно и медијско право у глобалним комуникацијама заказан за 31. август у 09:30 померен за 04. септембар у 10:00.
 
Одбрана мастер рада
Обавештења за студенте мастер студија

Милан Савић, студент мастер академских студија на модулу - Радно право , браниће мастер рад, под насловом "Инспекција рада" дана 02.09.2020. године у 15:00 часова

 
Одбрана СИР - припрема и израда пројекта мастер рада
Обавештења за студенте мастер студија

Катарина Гајић, студент мастер академских студија на модулу - Радно право, браниће СИР - припрема и израда пројекта мастер рада под називом "Права пацијента" дана 02.09.2020. године у 13:00 часова.

 
Одбрана СИР - припрема и израда пројекта мастер рада
Обавештења за студенте мастер студија
Урош Беседић, студент мастер академских студија на модулу - Радно право, браниће СИР - припрема и израда пројекта мастер рада под називом "Радноправне последице штрајка" дана 02.09.2020. год. у 12:00 часова.
 
<< Почетак < Претходна 1 2 3 4 Следећа > Крај >>

Резултати 1 - 9 of 28