Почетак
Округли сто „Систем назива интернет домена у Србији: регистрација и решавање спорова са носиоцима жигова“
Општа обавештења

Фондација „Регистар националног интернет домена Србије“ (РНИДС) и Студентски парламент Правног факултета Универзитета у Крагујевцу Организују округли сто „Систем назива интернет домена у Србији: регистрација и решавање спорова са носиоцима жигова“.

Скуп ће бити одржан 7. маја 2019. године са почетком у 12.00 часова, у свечаној сали (А-1) Правног факултета Универзитета у Крагујевцу.

Детаљније...
 
Одбрана СИР-а припрема и израда пројекта мастер рада
Обавештења за студенте мастер студија

Новица Јововић, студент мастер студија на модулу - Еволуција модерног права, браниће СИР - припрема и израда пројекта мастер рада под насловом: "ПОЛОЖАЈ ЖЕНЕ ПРЕМА СРПСКОМ ГРАЂАНСКОМ ЗАКОНИКУ" дана 25.04.2019. године у 11:00 часова.

 
Конкурс ORCA Академије
Општа обавештења

Конкурс за шестомесечну обуку и израду стручно-истраживачког рада из области добробити животиња, односно заштите природе која се реализује у оквиру ORCA Академије. Рок за подношење пријаве је 15. мај 2019. године.

mjau-vau.jpg

Детаљније...
 
Први колоквијум из Економске дипломатије
Обавештења за студенте

Први колоквијум из предмета Економска дипломатија биће одржан у четвртак, 18.4.2019., са почетком у 14:50 часова.

 
Први колоквијум из Пореског права
Обавештења за студенте

Први колоквијум из предмета Пореско право биће одржан у четвртак, 18.4.2019., са почетком у 11 часова.

 
Промена термина полагања испита
Испитни термини - мастер академске студије

Испити из предмета Организовани криминалитет, Откривање и доказивање организованог криминала и Финансијске истраге, заказани за 24. април у 14:00, одлажу се за 06. мај у 14:00.

 
Априлске радионице за студенте
Обавештења за студенте

Центар за развој каријере и саветовање студената Универзитета у Крагујевцу и ове године организује Априлске радионице за студенте, у циљу пружања подршке у развоју знања и вештина које ће студентима бити од значаја при запошљавању и даљем образовању.

У оквиру овогодишњег програма Априлских радионица, панел на тему Еразмус+ мобилности биће организован у четвртак, 18. априла, од 14 до 16 часова, у канцеларији Центра за развој каријере. У случају да број пријављених кандидата буде већи, панел ће се одржати у Свечаној сали.

Детаљне информације о панелу могу се наћи на следећим сајтовима:

http://kg.ac.rs/vesti.php

http://www.razvojkarijere.kg.ac.rs/article/radionice-i-prezentacije/aprilske-radionice-panel-na-temu-erazmus-mobilnosti-i-studija-u-inostranstvu-namenjen-studentima-i-zaposlenima-univerziteta-u-kragujevcu.html

 
Термини одржавања колоквијума из Службеничког права, Међународног радног права и радног права
Обавештења за студенте

Први колоквијум из наставног предмета Службеничко право биће одржан у понедељак 15.04. 2019. године у амфитеатру са почетком у 17:00 часова.

Први колоквијум из наставног предмета Међународно радно право биће одржан у понедељак 15.04. 2019. године у амфитеатру са почетком у 17:00 часова.

Први колоквијум из наставног предмета Радно и социјално право биће одржан у среду 17.04. 2019. године у амфитеатру са почетком у 14:50 часова.

 
Квалификациони тест из Српског права у априлском испитном року
Обавештења за студенте

Студенти који немају положене колоквијуме из СРПСКОГ ПРАВА обавезни су да полажу писмени квалификациони испит (из материје која је одређена за колоквијуме), 22. априла, са почетком у 8:30, у учионици где се одржава испит

 
<< Почетак < Претходна 1 2 3 4 5 Следећа > Крај >>

Резултати 10 - 18 of 38