QR код
КВАЛИФИКАЦИОНИ ТЕСТ ИЗ СРПСКОГ ПРАВА У МАЈСКОМ ИСПИТНОМ РОКУ
Обавештења за студенте

Студенти који немају положене колоквијуме из СРПСКОГ ПРАВА обавезни су да полажу писмени квалификациони испит (из материје која је одређена за колоквијуме), 13. јулa, са почетком у 8:30, у учионици где се одржава испит.

 
КВАЛИФИКАЦИОНИ ТЕСТ ИЗ РАЗВИТКА ПРАВА У МАЈСКОМ ИСПИТНОМ РОКУ
Обавештења за студенте
Студенти који немају положене колоквијуме из РАЗВИТКА ПРАВА, а пријавили су испит за мајски испитни рок, обавезни су да полажу писмени квалификациони испит (из материје која је одређена за колоквијуме), 17. јула, са почетком у 8:30 часова, у учионици где се одржава испит.
 
Студентски конкурс Министарства за европске интеграције
Обавештења за студенте

Министарство за европске интеграције расписало наградни конкурс за избор три најбоља студентска рада о ЕУ и европској интеграцији Србије.

Све информације у вези с конкурсом можете пронаћи на линку: http://www.mei.gov.rs/srp/vesti/2061/189/335/detaljnije/otvoren-konkurs-za-izbor-najboljih-studentskih-radova-o-eu/.

 
РЕЗУЛТАТИ ИСПИТА ИЗ ОСНОВА ЕКОНОМИЈЕ
Обавештења за студенте

Обавештавају се студенти који су испит из Основа економије полагали 12. јуна 2020. године код проф. др Наде Тодоровић да ће се саопштавање резултата и упис оцена са одржаног испита обавити у уторак, 16. јуна 2020. године у 11 часова у сали А101.

 
О б а в е ш т е њ е
Обавештења за студенте

Студентима којима је истекао апсолвентски стаж 31. марта 2020. године биће омогућено да пријаве и полажу испите у априлском року, а финансијске обавезе измире након завршетка овог испитног рока.

Наведени студенти су у обавези да финансијска дуговања измире најкасније у периоду од 17. до 23. јуна 2020. године.

 
Велики правни системи
Обавештења за студенте

Обавештавају се студенти прве године који су изабрали предмет Велики правни системи да материја за припрему испита, а собзиром на тему есеја Континентално и англосаксонско право-сличности и разлике обухвата следеће тематске јединице: 

Детаљније...
 
Обавештење везано за испитно градиво из Наследног права
Обавештења за студенте

У складу са Препорукама Министарства просвете и дописа декана Правног факултета Универзитета у Крагујевцу бр. 952 од 08.05.2020. године, а у вези са ванредним стањем изазваним пандемијом корона вируса, студентима који полажу испит из наставног предмета Наследно право на Основним академским студијама – Општи смер умањује се испитно градиво за испитна питања означена под следећим бројевима у Плану рада за Наследно право (школска 2019/20) година:

Детаљније...
 
<< Почетак < Претходна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следећа > Крај >>

Резултати 1 - 9 of 119