QR код
КВАЛИФИКАЦИОНИ ТЕСТ ИЗ СРПСКОГ ПРАВА У ЈУНСКОМ ИСПИТНОМ РОКУ
Обавештења за студенте

Студенти који немају положене колоквијуме из СРПСКОГ ПРАВА обавезни су да полажу писмени квалификациони испит (из материје која је одређена за колоквијуме), 17. августа, са почетком у 8:30, у учионици где се одржава испит.

 
КВАЛИФИКАЦИОНИ ТЕСТ ИЗ РАЗВИТКА ПРАВА У ЈУНСКОМ ИСПИТНОМ РОКУ
Обавештења за студенте

Студенти који немају положене колоквијуме из РАЗВИТКА ПРАВА, а пријавили су испит за јунски испитни рок, обавезни су да полажу писмени квалификациони испит (из материје која је одређена за колоквијуме), 21. августа, са почетком у 8:30 часова, у учионици где се одржава испит.

 
ОБАВЕШТЕЊЕ ЗА СТУДЕНТЕ КОЈИ СТАНУЈУ У СТУДЕНТСКОМ ДОМУ - ЈУНСКИ ИСПИТНИ РОК
Обавештења за студенте

ЗА СТУДЕНТЕ КОЈИ СТАНУЈУ У СТУДЕНТСКОМ ДОМУ, А ПРИЈАВЕ ИСПИТЕ ЗА ЈУНСКИ ИСПИТНИ РОК БИЋЕ ОРГАНИЗОВАН НАКНАДНИ ЈУНСКИ ИСПИТНИ РОК КРАЈЕМ АВГУСТА/ПОЧЕТКОМ СЕПТЕМБРА, ТАКО ДА СТУДЕНТИ НЕЋЕ ИЗГУБИТИ НИЈЕДАН ИСПИТНИ РОК. ЖЕЛИМО СВИМА ДОБРО ЗДРАВЉЕ И УСПЕХЕ НА ИСПИТИМА.

 
РЕЗУЛТАТИ ИСПИТА ИЗ ОСНОВА ЕКОНОМИЈЕ
Обавештења за студенте

Обавештавају се студенти који су испит из Основа економије полагали 12. јуна 2020. године код проф. др Наде Тодоровић да ће се саопштавање резултата и упис оцена са одржаног испита обавити у уторак, 16. јуна 2020. године у 11 часова у сали А101.

 
О б а в е ш т е њ е
Обавештења за студенте

Студентима којима је истекао апсолвентски стаж 31. марта 2020. године биће омогућено да пријаве и полажу испите у априлском року, а финансијске обавезе измире након завршетка овог испитног рока.

Наведени студенти су у обавези да финансијска дуговања измире најкасније у периоду од 17. до 23. јуна 2020. године.

 
Велики правни системи
Обавештења за студенте

Обавештавају се студенти прве године који су изабрали предмет Велики правни системи да материја за припрему испита, а собзиром на тему есеја Континентално и англосаксонско право-сличности и разлике обухвата следеће тематске јединице: 

Детаљније...
 
Обавештење везано за испитно градиво из Наследног права
Обавештења за студенте

У складу са Препорукама Министарства просвете и дописа декана Правног факултета Универзитета у Крагујевцу бр. 952 од 08.05.2020. године, а у вези са ванредним стањем изазваним пандемијом корона вируса, студентима који полажу испит из наставног предмета Наследно право на Основним академским студијама – Општи смер умањује се испитно градиво за испитна питања означена под следећим бројевима у Плану рада за Наследно право (школска 2019/20) година:

Детаљније...
 
<< Почетак < Претходна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следећа > Крај >>

Резултати 1 - 9 of 119