QR код
Квалификациони испит из Развитка светског и српског права у јунском испитном року
Обавештења за студенте

Студенти смера Унутрашњи послови и безбедност који су пријавили испит из Развитка светског и српског права у јунском року, а немају положен први колоквијум, полагаће квалификациони тест из материје за први колоквијум (Развитак светског права) 16. јуна у 10:30 у учионици Б115.

 
Квалификациони тест из Развитка права у јунском испитном року
Обавештења за студенте

Студенти који су пријавили испит из Развитка права у јунском испитном року, а немају положен један или оба колоквијума, радиће квалификациони тест из материје за колоквијуме 16. јуна 2023. године у 10:30 у учионици Б115.

 
Консултације код Андрије Поповића до почетка зимског семестра академске 2023/2024. године
Обавештења за студенте

У наведеном периоду, консултације код Андрије Поповића ће бити одржаване средом од 09:00 сати до 11:00 сати, у кабинету А-206.

 
КВАЛИФИКАЦИОНИ ТЕСТ ИЗ СРПСКОГ ПРАВА У ЈУНСКОМ ИСПИТНОМ РОКУ
Обавештења за студенте

Студенти који немају положене колоквијуме из СРПСКОГ ПРАВА, а пријавили су испит за јунски испитни рок, обавезни су да полажу квалификациони испит (из материје која је одређена за колоквијуме), 16. јуна, са почетком у 9 часова, у учионици Б115.

 
КВАЛИФИКАЦИОНИ ТЕСТ ИЗ РАЗВИТКА СВЕТСКОГ И СРПСКОГ ПРАВА - УПБ
Обавештења за студенте

Студенти смера Унутрашњи послови и безбедност, који су пријавили испит из предмета РАЗВИТАК СВЕТСКОГ И СРПСКОГ ПРАВА за јунски испитни рок, а немају положене колоквијуме, обавезни су да полажу квалификациони тест - 2. КОЛОКВИЈУМ (материју, која се односи на РАЗВИТАК СРПСКОГ ПРАВА), 16. јуна, у 9 часова, у учионици Б115.

 
Анкетирање студената од 05.06.2023. до 09.06.2023.
Обавештења за студенте

Комисија за унапређење и обезбеђење квалитета у периоду од 5. до 9. јуна 2023. спроводи анкете о педагошком раду наставника и сарадника. Студенти треба да се у овом периоду изјасне по постављеним питањима на Moodle платформи. Анкета је потпуно анонимна.

 
КРИВИЧНОПРАВНА ЛЕТЊА ШКОЛА ЗА СТУДЕНТЕ ПРАВА
Обавештења за студенте

Америчка амбасада у Београду организује у периоду од 27. августа до 2. септембра 2023. године на Старој планини Кривичноправну летњу школу за студенте права.

Детаљније...
 
Обавештење
Обавештења за студенте

У уторак 11.4.2023. године у Министарству државне управе и локалне самоуправе је одржана завршна сесија поводом завршетка студентске стручне праксе, која је спроведена у складу са Програмом сарадње у пружању подршке јавне управе високошколским установама у образовном процесу за 2022/2023. годину, у којој је министар државне управе и локалне самоуправе др Александар Мартиновић свечано уручио потврде студентима о успешно спроведеној стручној пракси.

Детаљније...
 
КОНКУРС ЗА УЧЕШЋЕ У ПРОГРАМУ ЦЕНТРА ЗА КЛИНИЧКО ОБРАЗОВАЊЕ – ПРАВНА КЛИНИКА
Обавештења за студенте

ПРАВНИ ФАКУЛТЕТ УНИВЕРЗИТЕТА У КРАГУЈЕВЦУ
објављује конкурс за учешће у програму
ЦЕНТРА ЗА КЛИНИЧКО ОБРАЗОВАЊЕ – ПРАВНА КЛИНИКА

Правни факултет Универзитета у Крагујевцу позива студенте треће и четврте године основних академских студија да се пријаве за обуку и рад на Правној клиници за заштиту од насиља у породици. 

Програм Правне клинике за заштиту од насиља у породици ће трајати од 10. априла 2023. године до краја семестра. 

Детаљније...
 
<< Почетак < Претходна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следећа > Крај >>

Резултати 1 - 9 of 130