Постани нова стартап генерација - ParkUp! 2019 - summer edition
Обавештења за студенте

ParkUp! jе интензиван петодневни програм учења, рада и дружења са циљем да студенти закораче у стартап свет, стекну знања и вештине како да креирају идеје/уоче проблеме, формирају тим и упознају се са корацима у развоју једног успешног стартап-а.

Детаљније...
 
Одбрана мастер рада
Обавештења за студенте мастер студија

Милена Милојевић, студент мастер академских студија на модулу - Грађанско право 1, браниће мастер рад под називом "Споразум постигнут у поступку медијације" дана 28.06.2019. године у 10:00 часова.

 
Одбрана СИР-а припрема и израда пројекта мастер рада
Обавештења за студенте мастер студија

Јелена Радовановић, студент мастер студија на модулу - Теоријскоправном, браниће СИР - припрема и израда пројекта мастер рада под насловом "Полицијска етика" дана 01.07.2019. године у 12:00 часова.

 
ОБАВЕШТЕЊЕ О ОДЛАГАЊУ ИСПИТА ИЗ НАСТАВНОГ ПРЕДМЕТА САВРЕМЕНЕ ПРАВНЕ ТЕОРИЈЕ
Обавештења за студенте

Обавештавају се студенти да испит из наставног предмета Савремене правне теорије, који је планиран за 26. јун у 10.00 код проф. др Дејана Матића, неће бити одржан у том термину, већ 27. јуна у 10.00.

 
ОБАВЕШТЕЊЕ О ОДЛАГАЊУ ИСПИТА ИЗ НАСТАВНОГ ПРЕДМЕТА УВОД У ПРАВО
Обавештења за студенте

Обавештавају се студенти да испит из наставног предмета Увод у право, који је планиран за 26. јун у 10.00 код проф. др Дејана Матића, неће бити одржан у том термину, већ 27. јуна у 10.00.

Испит који је планиран за 28. јун у 10.00 ће бити одржан у наведеном термину.

 
Одбрана мастер рада
Обавештења за студенте мастер студија

Владимир Стошић, студент мастер академских студија на модулу - Теорија државе и права, браниће мастер рад под називом "Законодавна процедура" дана 29.06.2019. године у 10:00 часова.

 
Мастер студије - Други колоквијум из предмета Уговори наследног права и предмета Упоредно наследно право
Обавештења за студенте мастер студија

Други колоквијум из предмета Уговори наследног права и предмета Упоредно наследно право на мастер академским студијама биће одржан у четвртак, 20. 06. 2019. године, у семинар сали, са почетком у 16 часова.

 
РАЗВИТАК ПРАВА - ОБАВЕШТЕЊЕ
Обавештења за студенте

Испит из Развитка права, који је заказан за 18. јун помера се за среду, 19. јун.

Термин КВАЛИФИКАЦИОНОГ ТЕСТА остаје непромењен ( уторак, 18. јун, у 8:30 часова, у учионици А101).

 
Студентска летња стручна пракса Универзитета у Крагујевцу и Града Крагујевца 2019.
Обавештења за студенте

Студентски парламент Универзитета у Крагујевцу и Центар за развој каријере и саветовање студената вас позивају да се пријавите за Студентску летњу стручну праксу 2019.

У сарадњи Универзитета у Крагујевцу и Града Крагујевца реализоваће се програм Студентске летње стручне праксе у установама чији је оснивач град Крагујевац. На конкурс се могу пријавити студенти завршних година основних академских, интегрисаних академских и мастер академских студија.

Пракса ће се реализовати у два циклуса:

  1. 01-31. јул 2019. године
  2. 01-31. август 2019. године

Према исказаним потребама 21 установe и предузећа обухваћеним овим Конкурсом, за праксу се могу пријавити студенти завршних година основних, интегрисаних или мастер академских студија следећих факултета у саставу Универзитета у Крагујевцу: Економски факултет, Правни факултет, Филолошко-уметнички факултет, Природно-математички факултет, Факултет инжењерских наука, Факултет медицинских наука, Факултет техничких наука, Факултет за машинство и грађевинарство, Факултет педагошких наука у Јагодини и Педагошки факултет у Ужицу. 

За све информације кликните на:

 
<< Почетак < Претходна 1 2 3 Следећа > Крај >>

Резултати 1 - 9 of 22