QR код
Почетак arrow Информације arrow Обавештења arrow Почетак рада Клинике за Управно право
Почетак рада Клинике за Управно право
четвртак, 08 децембар 2022

Почетак рада Клинике за Управно право свечано је одржан 1. децембра 2022. године на Правном факултету Универзитета у Крагујевцу. Полазницима Клинике обратили су се Јелена Станковић и Ђорђе Поповић, представници Немачке међународне организације за сарадњу( ГИЗ), у оквиру чијег пројекта „Јачање владавине права у Србији“ се реализује овогодишњи програм Клинике, а испред Правног факултета у Крагујевцу, полазницима су се обратили проф. др Срђан Ђорђевић и проф. др Зоран Јовановић.

Том приликом, изложено је актуелно стање у области управног судства, наглашена потреба за сталним усавршавањем у овој области, али и континуираном и свеобухватном едукацијом у циљу подизања нивоа владавине права. Такође, представљен је и осврт на могућу реформу управног судства у Републици Србији.

На крају, представници ГИЗ-а и Правног факултета у Крагујевцу, пожелели су полазницима успешан почетак у раду Клинике уз жељу да им знања и вештине које буду стекли кроз рад на Клиници буду од користи у професионалној каријери након завршетка студија

 
< Претходно   Следеће >