Мастер студије - Колоквијум из предмета ПРАВНА ЕВРОПЕИЗАЦИЈА СРБИЈЕ 1804-1914. Штампај
Обавештења за студенте

Колоквијум из предмета ПРАВНА ЕВРОПЕИЗАЦИЈА СРБИЈЕ 1804-1914. одржаће се у понедељак 30. јануара у 16 часова.

 
Упис предиспитних поена из наставног предмета Основи права Европске уније Штампај
Обавештења за студенте

Упис предиспитних поена са предавања и вежби из наставног предмета Основи права Европске уније обавиће се у уторак, 24. јануара 2017. године, у амфитеатру, са почетком у 11 часова.

Студенти који имају више од два изостанка, могу их оправдати код проф. Вукадиновића (кабинет А 106) у понедељак, 23. јануара 2017. године, у периоду од 12 до 14 часова.

 
Уписивање предиспитних поена са вежби из наставног предмета Облигационо право Штампај
Обавештења за студенте

Обавештавају се студенти треће године да ће се уписивање предиспитних поена са вежби из наставног предмета Облигационо право обавити у среду, 25. 01. 2017. године у сали Б-115, са почетком у 12:00 сати.

 
Амбасада Француске и Француски институт у Србији - нови конкурс за доделу стипендија за 2017-2018. годину Штампај
Обавештења за студенте

У жељи да подстакне мобилност студената, Амбасада Француске и Француски институт у Србији, расписују нови конкурс за доделу стипендија за 2017-2018. годину за студенте из Србије који желе да наставе школовање у Француској.

Конкурс за стипендије 2017-2018. отворен је до 17. марта. 2017.

Студенти могу да конкуришу за разне програме стипендија:

  • мастер 2-све области
  • мастер 2-стипендија за бивше матуранте Математичке гимназије у Београду
  • докторат у коменторству
  • пост мастер програм Коперник
  • стипендија за Националну високу школу за лепу уметност (ENSBA).
Детаљније...
 
Упис предиспитних поена са предавања и вежби из наставног предмета Грађанско процесно право Штампај
Обавештења за студенте

Упис предиспитних поена са предавања и вежби из наставног предмета Грађанско процесно право обавиће се у уторак, 24.01.2017.године, у сали Б117, са почетком у 10 часова.

 
Трећи ослобађајући колоквијум из предмета Увод у грађанско право и стварно право Штампај
Обавештења за студенте

Трећи ослобађајући колоквијум из предмета Увод у грађанско право и стварно право одржаће се 25. 01. 2017. у 18.30h. у амфитеатру (за све студенте).

 
Електронска пријава испита Штампај
Обавештења за студенте

Студенти основних академских студија који су примили поруке на адресе електронске поште које су доставили Студентској служби, ради активирања налога на порталу за електронску пријаву испита, потребно је да, користећи податке добијене у мејловима, приступе порталу на адреси http://portal.jura.kg.ac.rs и заврше процес регистрације.

Уједно се обавештавају студенти који још увек нису доставили тражене податке Студентској служби да то учине у што краћем року, јер ће се од наредног испитног рока испити пријављивати искључиво електронским путем.

 
Такмичење у симулацији суђења Штампај
Обавештења за студенте
Партнери за демократске промене Србија (Партнери Србија) уз подршку Амбасаде САД спроводе пројекат „Симулација суђења за студенте – одржива примена Законика о кривичном поступку у Србији“. Циљ пројекта је допринос реформи владавине права у Србији, путем ангажовања студената кроз програм стручне праксе и симулације суђења према Законику о кривичном поступку, из 2011. године. Овај Пројекат показао је и да стицање практичних знања и вештина током струдирања у многоме доприноси квалитетнијем усвајању теоријског знања, те да је пракса коју оваква врста пројека пружа, веома корисна за студенте. Заинтересовани студенти треба да се пријаве на мејл Ова адреса је заштићена од робота. Потребан вам је Јава-скрипта да би сте је видели. најкасније до 05. фебруара 2017. године.
 
<< Почетак < Претходна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следећа > Крај >>

Резултати 1 - 9 of 340