QR код
Колоквијум из предмета Велики правни системи
Обавештења за студенте

Обавештавају се студенти прве године да ће се колоквијум из предмета Велики правни системи одржати у понедељак, 03.04.2023. у амфитеатру факултета према следећем распореду:

  • ПРВА ГРУПА: студенти са бројем индекса од 1 до 130 у 12:00h
  • ДРУГА ГРУПА: студенти са бројем индекса од 130 и остали студенти у 12:30h
 
ОБАВЕШТЕЊЕ ЗА СТУДЕНТЕ МАСТЕР АКАДЕМСКИХ СТУДИЈА, МОДУЛ: ЕВОЛУЦИЈА МОДЕРНОГ ПРАВА
Обавештења за студенте мастер студија

Колоквијум из предмета РАЗВИТАК МОДЕРНОГ СРПСКОГ КРИВИЧНОГ ПРАВА одржаће се у понедељак, 10. априла, у 10:30 часова.

 
Вежбе из предмета Међународно приватно право
Обавештења за студенте

Обавештавају се студенти четврте године основних академских студија да ће из предмета Међународно приватно право од наредних вежби (4. април) похађати исте по следећем распореду:

  • Од 14:50 до 15:35: Стари студенти и студенти до броја у индексу 106/2019
  • Од 15:45 до 16:30: Остали студенти
 
Одбрана мастер рада
Обавештења за студенте мастер студија

Тамара Станић, студент мастер академских студија на модулу Грађанско право 1, браниће Мастер рад, на предмету Уговорно породично право, под називом „Брак - између уговора и институције”, дана 07.04.2023. године, у Свечаној сали Правног факултета, са почетком у 13:00 сати.

 
КВАЛИФИКАЦИОНИ ТЕСТ ИЗ РАЗВИТКА СВЕТСКОГ И СРПСКОГ ПРАВА У АПРИЛСКОМ ИСПИТНОМ РОКУ (УПБ)
Обавештења за студенте

Студенти смера Унутрашњи послови и безбедност, који су пријавили испит из предмета РАЗВИТАК СВЕТСКОГ И СРПСКОГ ПРАВА за априлски испитни рок, а немају положене колоквијуме, обавезни су да полажу квалификациони тест (материју за други колоквијум, која се односи на Развитак српског права) 10. априла у 10:30 часова.

 
КВАЛИФИКАЦИОНИ ТЕСТ ИЗ СРПСКОГ ПРАВА У АПРИЛСКОМ ИСПИТНОМ РОКУ
Обавештења за студенте

Студенти, који су пријавили испит из предмета СРПСКО ПРАВО за априлски испитни рок, а немају положене колоквијуме, обавезни су да полажу квалификациони тест, 10. априла, у 10:30 часова.

 
Одбрана мастер рада
Обавештења за студенте мастер студија

Марија Тасић студент мастер академских студија на модулу Уставно - правном, браниће Мастер рад, на предмету Медијско право, под називом ”Традиционални медији у савременом медијском праву”, дана 04.04.2023. године, у Свечаној сали Правног факултета, са почетком у 13:00 сати.

 
ДРУГИ КОЛОКВИЈУМ ИЗ СРПСКОГ ПРАВА
Обавештења за студенте

Због планираног (априлског) испитног рока и заказаних колоквијума из других предмета на првој години ОАС, а на молбу студената, одређују се два термина за рад другог колоквијума из СРПСКОГ ПРАВА. Студенти могу да бирају да ли желе да раде колоквијум 12. априла или 19. априла.

Детаљније...
 
Посета Одељењу за ратне злочине у Београду
Обавештења за студенте

У оквиру наставног предмета Међународно кривично право 13.04.2023. године биће организована посета Вишем суду у Београду - Одељењу за ратне злочине, као и праћење суђења у предмету "Сребреница". Позивају се заинтересовани студенти 3. и четврте године општег смера и смера УПБ да пријаве пошаљу доц. др Вишњи Ранђеловић на мејл Ова адреса је заштићена од робота. Потребан вам је Јава-скрипта да би сте је видели. најкасније до 07.04.2023.

 
<< Почетак < Претходна 1 2 3 4 5 6 Следећа > Крај >>

Резултати 1 - 9 of 54