QR код
Одбрана СИР - припрема и израда пројекта мастер рада
Обавештења за студенте мастер студија

Студент мастер академских студија, Андријана Пантић, браниће Студијско истраживачки рад - припрема и израда пројекта мастер рада, на предмету: Криминологија са правом извршења кривичних санкција, под називом "Третман осуђеника са фокусом на постпенални третман" дана 20.10.2020. у семинар сали Правног факултета, са почетком у 10:00 сати.

 
УПИС ОЦЕНА СА ИСПИТА ИЗ КРИВИЧНОГ ПРАВА, МАЛОЛЕТНИЧКОГ КРИВИЧНОГ ПРАВА, КРИМИНОЛОГИЈЕ И ПРАВА ИЗВРШЕЊА КРИВИЧНИХ САНКЦИЈА
Обавештења за студенте

Упис оцена са испита из Кривичног права, Малолетничког кривичног права (за студенте који су полагали код проф. Снежане Соковић), Криминологије и Права извршења кривичних санкција, за студенте који су ове испите положили у септембарским или неком од претходних испитних рокова, ће се обавити у среду, 14.10.2020. године, у 10 часова у кабинету проф. др Снежане Соковић - Б-204.

 
Упис оцена са испита из Права приватне безбедности
Обавештења за студенте

Упис оцена са испита из Права приватне безбедности из септембарског испитног рока, ће се обавити у четвртак 15.10.2020. године у 11:30 часова у кабинету асистенткиње Вишње Ранђеловић - Б 105.

 
Упис оцена у индекс са испита одржаних код проф. др Драгице Живојиновић
Обавештења за студенте

Упис оцена у индекс са испита одржаних код проф. др Драгице Живојиновић, биће одржан у среду 14.10.2020. године у периоду од 11:30 до 12:00 часова у кабинету Б 107.

 
Одбрана мастер рада
Обавештења за студенте мастер студија

Оља Стошић, студент мастер академских студија на модулу - Јавно право, браниће мастер рад под називом "Заштита запослених на раду", 14.10.2020. у семинар сали Правног факултета, са почетком у 13:00 сати.

 
Квалификациони тест из Развитка права у року Септембар 2
Обавештења за студенте

Студенти који немају положене колоквијуме из РАЗВИТКА ПРАВА обавезни су да полажу писмени квалификациони испит (из материје која је одређена за колоквијуме) 16. октобра са почетком у 11:00 у учионици где се одржава испит.

 
Одбране СИР-а припрема и израда пројекта мастер рада
Обавештења за студенте мастер студија

Студент мастер академских студија, Mилош Алексић, браниће Студијско истраживачки рад - припрема и израда пројекта мастер рада, на предмету: Рецепција римског приватног права, под називом "Службености у римском и савременом праву" дана 15.10.2020. у семинар сали Правног факултета, са почетком у 12:00 сати.

Студент мастер академских студија, Милица Радојевић, браниће Студијско истраживачки рад - припрема и израда пројекта мастер рада, на предмету: Рецепција римског приватног права, под називом "Право својине у римском и савременом праву" 15.10.2020. год. у семинар сали Правног факултета, са почетком у 12:30 сати.

 
Одбране мастер радова
Обавештења за студенте мастер студија

Миљан Станојевић, студент мастер академских студија на модулу - Кривичноправном, браниће мастер рад под називом "Заштита сведока у кривичном поступку", 13.10.2020. у семинар сали Правног факултета, са почетком у 14:30 сати.

Владан Пешић, студент мастер академских студија на модулу - Кривичноправном, браниће мастер рад под називом "Сарадња полиције и тужилаштва", 13.10.2020. у семинар сали Правног факултета, са почетком у 15:00 сати.

 
Одбрана СИР - припрема и израда пројекта мастер рада
Обавештења за студенте мастер студија

Студент мастер академских студија, Стеван Бараћ, браниће Студијско истраживачки рад - припрема и израда пројекта мастер рада, на предмету: Менаџмент јавне управе , под називом "Управљање људским ресурсима у јавној управи" у среду 14.10.2020. у свечаној сали Правног факултета, са почетком у 12:00 сати.

 
<< Почетак < Претходна 1 2 3 4 5 Следећа > Крај >>

Резултати 28 - 36 of 45