QR код
ОБАВЕШТЕЊЕ ЗА СТУДЕНТЕ СМЕРА УНУТРАШЊИ ПОСЛОВИ И БЕЗБЕДНОСТ
Обавештења за студенте

Вежбе из предмета РАЗВИТАК СВЕТСКОГ И СРПСКОГ ПРАВА одржаваће се од 12. децембра, па убудуће четвртком, од 13 часова, у сали А105.

 
Настава из предмета Увод у грађанско право и стварно право
Обавештења за студенте

Обавештавају се студенти друге године Основних академских студија (општи смер и УПБ) да ће се настава из наставног предмета Увод у грађанско право и стварно право одржавати четвртком од 12:05 до 17:25 часова у амфитеатру.

 
Испит из предмета Грађанско процесно право
Обавештења за студенте

Испит из предмета Грађанско процесно право у новембарском испитном року одржаће се у петак, 6. децембра у 12 часова у сали Б 117 за све студенте иницијално распоређене да полажу 5. и 6. децембра.

 
Mогућности за размену у Америци – Global UGRAD програм стипендија
Обавештења за студенте

Центар за развој каријере и саветовање студената Универзитета у Крагујевцу у сарадњи са Амбасадом САД у Србији организује презентацију "Mогућности за размену у Америци – Global UGRAD програм стипендија" у четвртак, 5. децембра 2019.године са почетком у 14.00 часова у просторијама Центра за развој каријере.

Детаљне информације о презентацији су доступне на сајту Универзитета:

 
Одбране СИР-а припрема и израда пројекта мастер рада
Обавештења за студенте мастер студија

Драган Миловановић, студент мастер академских студија на модулу - Јавно право, браниће СИР - припрема и израда пројекта мастер рада под називом "Историјски развој медијског права" дана 09.12.2019. године у 11:00 часова.

Душица Миленковић, студент мастер академских студија на модулу - Јавно право, браниће СИР - припрема и израда пројекта мастер рада под називом "Судска заштита изборних права грађана" дана 09.12.2019. године у 11:30 часова.

 
Одбрана мастер рада
Обавештења за студенте мастер студија

Немања Аризановић, студент мастер академских студија на модулу - Грађанско право1, браниће мастер рад из предмета Уговори наследног права под називом "Раскид или измена уговора о доживотном издржавању због промењених околности" дана 10.12.2019. године у 13:00 часова.

 
Одбрана мастер рада
Обавештења за студенте мастер студија

Кристина Гавриловић, студент мастер академских студија на модулу - Кривично право, браниће мастер рад из предмета Криминологија са правом извршења кривичних санкција под називом "Васпитне мере појачаног надзора" дана 09.12.2019. године у 16:30 часова.

 
<< Почетак < Претходна 1 2 3 4 5 Следећа > Крај >>

Резултати 37 - 43 of 43