QR код
Први колоквијум из наставног предмета Увод у грађанско право и стварно прaво
Обавештења за студенте

Први ослобађајући колоквијум из наставног предмета Увод у грађанско право и стварно право у школској 2023/2024. години одржаће се у четвртак, 30. 11. 2023. године у амфитеатру Правног факултета у следећим терминима:

  • од 9:00 часова за студенте са бројем индекса од 1/2022 до 127/2022;
  • од 10:30 часова за студенте са бројем индекса од 128/2022 и студенте смера УПБ.

Студенти старијих генерација који су уписали другу годину, а намеравају да полажу први колоквијум из овог наставног предмета у обавези су да се појединачно пријаве на електронску адресу: Ова адреса је заштићена од робота. Потребан вам је Јава-скрипта да би сте је видели.

 
Припремне вежбе за колоквијум из Привредног права
Обавештења за студенте

Обавештавају се студенти четврте године Основних академских студија да ће се припремне вежбе за први колоквијум из наставног предмета Привредно право одржати у петак, 24.11.2023, у учионици Б 117, са почетком у 10 часова.

 
Одлагање предавања из предмета СУДСКА МЕДИЦИНА и ПРАВНА МЕДИЦИНА
Обавештења за студенте

Обавештавају се студенти четврте године студија, да дана 24.11. неће бити одржана предавања из предмета СУДСКА МЕДИЦИНА и ПРАВНА МЕДИЦИНА. Накнадни термин биће одређен у договору са професором.

 
Одбрана мастер рада
Обавештења за студенте мастер студија

Марко Матић, студент мастер академских студија на модулу Теоријскоправном, браниће Мастер рад, на предмету Заштита равноправности, под називом „Право на правично суђење као универзално људско право”, дана 24.11.2023. године, у Свечаној сали Правног факултета, са почетком у 12:30 сати.

 
ПОПРАВНИ КОЛОКВИЈУМ ИЗ КРИВИЧНОГ ПРАВА
Обавештења за студенте

Поправни колоквијум из Кривичног права одржаће се у четвртак, 23. новембра 2023. године у амфитеатру, са почетком у 09:00. Право да раде поправни колоквијум имају студенти који су радили колоквијум 16.11.2023. године а који нису задовољни оствареним резултатом.

 
Пријава за предавање на тему „Спречавање насиља у породици, са посебним освртом на дигитално насиље“ на Криминалистичко-полицијском универзитету
Обавештења за студенте

Криминалистичко-полицијски универзитет, у сарадњи са Међународним кривично-истражним програмом помоћи у обуци (International Criminal Investigative Traning Assistance Program – ICITAP) и Бироом за међународну борбу против наркотика и спровођење закона (INL) Министарства правде САД-а, организује наставак прошлогодишњег програма обуке у оквиру глобалне кампање „16 дана активизма против насиља над женама“. Конкретна тема је Спречавање насиља у породици, са посебним освртом на дигитално насиље.

Детаљније...
 
Одбрана СИР - припрема и израда пројекта мастер рада
Обавештења за студенте мастер студија

Студент мастер академских студија Љубица Шербановић, браниће Студијско истраживачки рад - припрема и израда пројекта мастер рада, на предмету Индивидуално радно право, под насловом „Равноправни положај запослених у случају стечаја послодавца” дана 23.11.2023. године у 11:30 сати.

 
Колоквијум из Ауторског права
Обавештења за студенте

Обавештавају се студенти треће године ОАС општег смера да ће се први колоквијум из Ауторског права одржати у среду 22.01.2023. године у учионици Б-115 према следећем распореду:

  • прва групе - студенти старијих генерација и студенти са бројем индекса од 1/2021 до 85/2021 са почетком од 14.50 часова, 
  • друга група - остали студенти са почетком од 15.45 часова.
 
Одбрана мастер рада
Обавештења за студенте мастер студија

Ивана Вељковић, студент мастер академских студија на модулу Теоријскоправном, браниће Мастер рад, на предмету Заштита равноправности, под називом „Заштита права судија и носилаца јавнотужилачке функције пред Уставним судом Републике Србије”, дана 24.11.2023. године, у Свечаној сали Правног факултета, са почетком у 12:00 сати.

 
<< Почетак < Претходна 1 2 3 4 5 6 Следећа > Крај >>

Резултати 10 - 18 of 51